Правителі родини Саудів відкрито об’являють про нормалізацію відносин з єврейським утворенням після довгих років прихованої співпраці

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Саудівська Аравія придбала в «Ізраїлю» протиракетні комплекси «Залізний купол».

Угода відбулась при активному посередництві США у ході секретних переговорів. Про це стало відомо із анонімних дипломатичних джерел Інтернет - виданню «AlkhaleejOnline», повідомляє 13 вересня палестинське агентство «Sama».

«Цей розвиток був результатом досягнутого політичного консенсусу між Ер-Ріядом та Тель-Авівом, де взаємна зростаюча довіра досягла військової сфери та призвела до підписання двобічної угоди про обмін досвідом та набуття систем важких передових озброєнь», — цитує високопосадове джерело «AlkhaleejOnline».

Джерела повідомили виданню, що «Саудівська Аравія в останній час прагнула придбати системи ПРО «Залізний купол» при активному посередництві Америки у ході секретних трибічних переговорів, що відбулись у Вашингтоні». Єврейське утворення виступало проти продажу комплексів ПРО. Проте США надали гарантії, що «Залізний купол» не буде задіяний проти «Ізраїлю» та його союзників.

«На початку переговорів «Ізраїль» рішуче відкидав продаж «Залізного куполу» будь-якій арабській країні під тим приводом, що вона становить реальну загрозу для «ізраїльської» безпеки та інтересів у регіоні, але після втручання Вашингтону окупаційний уряд погодився продати передові системи Саудівській Аравії», — зазначає видання.

«Ар-Рая»: саудівський режим, як і решта усіх інших режимів в ісламському світі, соромився публічно демонструвати свої відносини з єврейським утворенням, побоюючись почутті гніву мусульман, які ненавидять єврейське утворення та усіх, хто співпрацює з ним. Мусульмани готові у першу ж мить вирвати це утворення з корінням. Проте події останніх днів показують, що саудівський режим почав наслідувати свого хазяїна Трампа у нахабності та байдужості у реакції мусульман.

Недалекий Трамп об’являє Аль-Кудс столицею єврейського утворення, переносить туди своє посольство та скасовує право повернення вигнаних людей на свою землю, не звертаючи уваги на гнів Ісламської Умми. А його інструмент — ієрарх Сальман з сином та їх злочинний секулярний режим — об’являє єврейське утворення своїм союзником, закупає у нього зброю і у той же час веде війну проти народу Хіджазу, поширює порок та нечестя та відправляє за ґрати кожного, хто закликає до схваленого та забороняє засуджуване. Саудівську владу ніяк не турбують почуття та гнів мусульман, їх турбує одне — догодити своєму хазяїну Трампу та максимально старатися втілити його злощасну «угоду сторіччя» у життя, частиною якої є, згідно витокам інформації, включення єврейського утворення до коаліції під керівництвом Саудівської Аравії по виконанню американського порядку денного.

Це велике зрадництво по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ та благословенних земель, ця нахабність та нехтування Уммою та її почуттями і гучномовне віроломство повинні бути розбиті щирістю до Аллаху та Його Посланцю ﷺ, стійкістю заради слова істини та повним презирством до цих рабів Заходу! Треба діяти для того, щоб скинути їх та їх режими і встановити Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва, який розтопче усі їх «нормалізації» та усіх прибічників «нормалізації», підійме стяг джихаду на шлях Аллаха для того, щоб звільнити усю Палестину та позбавити Ісламську Умму від єврейського утворення та впливу колонізаторів та їх агентів.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню