ООН не «програє боротьбу з голодом», а створює та розпалює його в Ємені

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Заступник Генерального секретаря ООН по гуманітарним питанням Марк Лоукок об’явив про те, що ООН «програє боротьбу з голодом» в Ємені.

Як повідомляє 22 вересня незалежна онлайн - газета «Elaph», про це він сказав на позачерговому засіданні у раді безпеки , скликаної за ініціативою Британії.

«Одним словом, усе сумно. Ми програємо боротьбу з голодом (в Ємені). Ми наближаємось до переломної точки , після якої неможливо буде запобігти масову загибель людей через голод по усій країні», — сказав Лоукок, зазначивши, що біля 18 із 29 млн. жителів Ємену не забезпечені продовольством, а більше 8 млн. перебувають в іще більш тяжкому положенні, і їм потрібна «надзвичайна продовольча допомога».

За його словами, у справжній момент ситуація у найбіднішій країні світу — Ємені — близька до катастрофи. Число жителів, які не мають регулярної можливості харчуватись, у найближчий час може збільшитись майже у півтора рази — до 11,5 млн. людей.

«Ар-Рая»: ООН не «програє боротьбу з голодом» в Ємені, а створює та розпалює його за допомогою своїх спецпосланців та держав, що беруть участь в єменській війні, будь-то міжнародні сили на чолі з Америкою та Британією, які борються між собою за вплив в Ємені, або регіональні учасники, такі як королівство родини Саудів, Емірати, Іран та ніші інструменти міжнародної боротьби, яка спалахнула , за гегемонію над Єменом.

ООН не зацікавлена у народі Ємену, їй байдужа кров, що проливається, та плач єменських дітей, і вона жодного дня не намагалась захистити пригноблені слабкі народи, особливо — ісламські. Наприклад, кров мусульман , що проливається у Сирії, куди увійшла Росія по вказівці США і де вона на очах усіх націй вбиває народ Шаму, намагаючись, поставивши їх на коліна, примусити прийняти політичне рішення презирливо - зарозумілої злочинної Америки.

Ось є кров мусульман Палестини, яку проливають сіоністські окупанти на очах в ООН, яка підтримала євреїв та визнала їх окупаційне утворення на мусульманській землі. Таке ж положення в Іраку, Афганістані, Східному Туркестані, М’янмі та інших місцях... список можна продовжити. У мусульман немає ніякого виходу, окрім як припинити покладатись на дані злочинні організації та згуртуватись навколо великого проекту Умми — Халіфату за методом пророцтва — це її рятівний круг та шлях до звільнення!

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню