Міністр закордонних справ Ємену Халед аль-Ямані сидить поруч з Нетаньяху — це велике зрадництво

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Недивно те, як усі правителі мусульман продовжують тонути у зрадництві з того часу, як колонізатор набув успіху у руйнуванні Халіфату та у вирощуванні насіння патріотизму та націоналізму.

Подібні ідеї розділили Умму на більше 50 картонних держав і змогли виростити сіоністське утворення в особі «Ізраїлю». Далі колонізатор поставив правителів картонних держав в авангард своєї боротьби проти Умми і зробив із них стіну безпеки «Ізраїлю», рятуючого того від гніву Умми. Колонізатор розробив плани, щоб узаконити окупацію Палестини, для чого були проведені конференції та симпозіуми, де в обмін на мир пропонувалось віддати землю Палестини. Так усі ці конференції та симпозіуми закінчились «Угодою сторіччя», метою якої було бажання остаточно закрити палестинське питання. Ходи і фестивалі, які проводились правителями та їх приспішниками, є загрожуючою небезпекою для Палестини та її народу. На вид вони — милість, але всередині вони повні страждань.

Спочатку правителі потайки хотіли нормалізувати відносини з євреями-окупантами на землях Палестини, встановивши з ними дружні та привілейовані відносини. Проте правлячі режими стали уразливими та близькими до скинення, тому що діяльність по встановленню Другого Праведного Халіфату лише росте, у зв’язку з чим колонізаторські держави були вимушені доручити своїм агентам нормалізувати відносини з «Ізраїлем» публічно, щоб довести Уммі свою колишню силу. І це зробили Оман, Катар, ОАЕ наприкінці 2018 р. Декілька днів назад Америка поставила політичну пастку для Халеда аль-Ямані, куди він і потрапив, тим самим піднявши популярність хоусітів серед народу. А їх популярність в останній час була близька до нуля, тому що племена Худжур оприлюднили факти військових злочинів хоусітів, і досі хоусіти не можуть повернути під свій контроль їх території.

Участь міністра закордонних справ Ємену Халеда аль-Ямані у зустрічі з представниками сіоністського утворення викликала гнівну реакцію з боку народу, що доводить неприйняття ними та рештою інших мусульман усього світу нормалізації відносин з «Ізраїлем». Адже це зрадництво проти Аллаха,Його Посланця ﷺ і мусульман у цілому. Усі мусульманські народи повністю відкидають нормалізацію відносин з «Ізраїлем», вони сумують по джихаду під керівництвом халіфа, правлячого по милості Аллаха, правління якого — не за горами.

Сісти поруч з прем’єр-міністром Нетаньяху для Халеда аль-Ямані — це скоїти зрадництво проти  Аллаха, Його Посланця ﷺ, мусульман і десятків тисяч шахідів народу Палестини. Ці посиденьки з ворогом Аллаха Нетаньяху не є чимось незвичним з боку прозахідного агента Халеда аль-Ямані та до нього подібних, адже вони готові зробити навіть більше цього. Проте дивує позиція людей, які продовжують підтримувати уряд Хаді, і це відбувається навіть після того, як від нього стало тхнути запахом зрадництва. Виникають питання: чому вони не зречуться від нього? Не скинуть його? Не оберуть у якості керівника Хізб ут-Тахрір, адже Хізб веде діяльність по встановленню Другого Праведного Халіфату, який покладе край існуванню «Ізраїлю» на окупованих землях Палестини?

Ця ганебна діяльність з боку уряду Хаді підняла популярність хоусітів, які скандують гасло «Смерть Америці». Хоусіти готові і надалі скористатись цим, вони хочуть згуртувати народ навколо себе, щоб потім кинути його як гарматне м’ясо на свій фронт, зокрема — проти племен Худжур. Тому хоусіти готові і надалі проводити ходи, фестивалі, свята і т.п речі, щоб обманути народ, приховати від них істинного ворога в обличчі  «Ізраїлю», але ж гасло лозунг «Смерть «Ізраїлю» виник не із порожнечі.

Але, незважаючи на це, Хізб ут-Тахрір продовжує розкривати Уммі реальність конфліктуючих сторін, показуючи, що:

— вони є агентами Заходу,

— вони здійснюють плани Заходу,

— правлять на основі його систем і законів, залишивши Шаріат Аллаха осторонь,

— Хаді, його уряд, ОАЕ та Катар виконують доручення своїх англійських хазяїв,

— хоусіти виконують доручення Америки, при цьому скандуючи брехливе гасло «Смерть Америці».

Америка не раз рятувала хоусітів від провалу, зокрема — від поразки у провінції Ходейда, через мирні угоди у Швеції. Тепер Америка поставила політичну пастку для Халеда аль-Ямані, яка знов рятує хоусітів, піднімає їх популярність і дозволяє їм відправляти простих людей на свої фронти.

Шлях звільнення Палестини відомий мусульманам, і він полягає у відправленні мусульманських армій для вигнання «Ізраїлю» з земель Палестини.

Ані ходи, ані фестивалі, які проводяться правителями, не звільнять землі Палестини, навпаки, це наркоз, що вводять людям, щоб євреї могли закінчити втілення свого проекту «Великий Ізраїль».

Лише Другий Праведний Халіфат, до встановлення якого прагне Хізб, є тим, хто відправить свої армії для звільнення Палестини та інших мусульманських країн, який вижене колонізаторів з наших земель.

وَيَقُولُونَ مَتَىٰ هُوَۖ قُلۡ عَسَىٰٓ أَن يَكُونَ قَرِيبٗا

«І скажуть: «Коли ж це станеться?». Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).

 


Газета «Ар-Рая»
Шайіф Шараді — Ємен
15 Джумада аль-ахіра 1440 р.х.
20.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню