Криза у Східному Туркестану через агресію Китаю

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Не залишилось жодного гріху та злочину, до якого б не опустився безбожний уряд Китаю на адресу мусульман-уйгурів.

Після того, як у 1760 р. Китай захопив батьківщину уйгурів Східний Туркестан, він вбив там більше мільйону людей і накоїв там таких звірств , від яких прийшли б у жах хижаки у лісах. По сей день Китай продовжує цю практику, хоча і заявляє, що став сучасною , передовою державою , яка змагається з Америкою на міжнародній арені. Проте політика «сучасних» китайців не відрізняється від злочинної політики їх пращурів, що вбили мільйон мусульман. Навпаки, сучасні китайці додали до вбивств іще і фітну, тобто вони хочуть відштовхнути мусульман від дотримання їх релігії.

وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ

«Фітна гірша, аніж вбивство» (2:191).

На протязі останніх десятиріч , особливо в останні роки, китайський уряд почав переходити усі грані у боротьбі проти релігії Аллаха, нападаючи на мусульман і на їх права, прикриваючи свої дії красивими словами. Коячи злочини проти наших братів у Китаї, особливо у Східному Туркестану, китайський уряд заявляє, що такими діями бореться проти злочинності серед мусульман. Наприклад:

1. Не дає мусульманам поститися у місяці Рамадан.

2. Погрожує чоловікам за те, що ті відпускають бороди, а жінкам — за ношення нікабу.

3. Погрожує мусульманам у випадку , якщо ті будуть давати своїм новонародженим дітям імена, пов’язані з їх релігією та акидою, як, наприклад, «Мухаммад», «Джихад», «Муджахид» і т.д...

4. Арештовує усілякого, хто закликає своїх синів піднімати ісламські гасла, такі як намаз, пост і добра моральність.

5. Зобов’язує старост відправляти своїх дітей навчатись в урядові школи і дотримуватись політики «організації» родини, призначену для знищення мусульман, забороняючи проводити весільну церемонію лише у межах релігійних процедур.

6. Наказує жителям Східного Туркестану здавати свої закордонні паспорт , щоб обмежити їх подорожі і пересунення без відому влади.

7. Поселяє у домі уйгура китайця, який живе там і доповідає владі про усе, що бачить, після чого уряд карає ті родини уйгурів, які дотримуються у своєму приватному житті норм Ісламу.

Це — далеко не повний перелік усіх злочинів китайської влади проти мусульман у цілому, і проти мусульман-уйгурів у Східному Туркестані — зокрема .

Проти мусульман борються тому, що вони — носії послання Аллаха і піднесеної цивілізації, тому що мусульмани відрізняються вірністю, правдивістю, прощенням і милістю. Китайська влада не бореться проти мусульман через те, що ті — найгірші люди, як запевняє Китай. Ні, китайська влада бореться проти мусульман за те, що ті є частиною кращої Умми, виведеної для людей. Китайці подібні народу Лута (а.с.), що сказав:

أَخْرِجُوهُم مِّن قَرْيَتِكُمْ ۖإِنَّهُمْ أُنَاسٌ يَتَطَهَّرُونَ

«Проженіть їх із вашого селища . Воістину, ці люди хочуть очиститись» (7:82).

Китайці коять це через заздрощі до мусульманам у їх релігії, правдивості та милосерді.

Безбожний уряд Китаю залякує мусульман не тому, що ті «терористи», як заявляє Китай, а тому, що Китай включився у глобальну боротьбу хрестоносців проти Ісламу і мусульман, якою керує Америка. Незважаючи на те, що мусульмани Східного Туркестану — тюрки за походженням, проте правителі Туреччини не дуже відрізняються від правителів Китаю у ненависті та ворожнечі до Ісламу , повністю співпрацюючи з Америкою у її боротьбі проти Ісламу і мусульман. Якщо б у правителів Туреччини була б хоч якась справжня прив’язаність до Ісламу або бажання допомогти родинному за походженням народу, то вони б давно спорядили армію і відправили б її на допомогу жителям Східного Туркестану, вони б примусили Китай поважати Іслам і мусульман, примусивши його сплачувати данину Туреччині так, як це робили їх пращури зі своїми ворогами.

Також, незважаючи на те, що Китай має спільні кордони з Пакистаном — державою, яка має ядерне озброєння, — тим не менш, правителі Пакистану запевнюють усіх, що проблеми у Східному Туркестані — це внутрішні справи Китаю! Уряд Пакистану повістю «упевнений» у правильності політики, яка проводиться Китаєм, як про це нещодавно заявив президент Пакистану, закриваючи свої очі та вуха перед нечестям, яке коїться там у відношенні мусульман, по відношенню до братського , сусіднього народу уйгурів. І як же може бути інакше, якщо до цього пакистанський режим здав Кашмір Індії за безцінь , хоча Індія слабше Китаю по озброєнню та можливостям? Як уряд Пакистану збирається зупинити несправедливість Китаю, якщо він — такий же несправедливий?!

Але нехай Китай не обнадіюється видом наших маріонеткових та боягузливих правителів. Нехай Китай не думає, що це триватиме довго. Є величезна різниця між двохмільярдною Ісламською Уммою та її запродажними правителями. Благо усе іще головує всередині Умми. Знаючи це, невірний Захід на чолі з Америкою і розв’язав війну проти неї, використовуючи безхребетних правителів мусульман. Ви, правителі Китаю, примкнули до цієї війн, до війни проти кращої Умми, тому що дурні у політиці і не рівня Заходу, адже пішли шляхом, на початку, у середині і наприкінці якого на вас не чекає благо. Усвідомлено чи ні, ви ігнорували цілі Америки, вашого справжнього ворога , який ставить вам пастки і плете інтриги день і ніч, підводячи до ваших берегів свій флот, щоб одного разу пустити вам кров і поставити вас на коліна, зробивши вас рабами, які почнуть працювати на Америку за її зелені фантики, не варті паперу, на якому вони надруковані. Які ви чоловіки і політики, яке право маєте сидіти на своїх тронах, раз нападаєте на слабких і пересмикаєтесь перед сильними?!

Знайте, правителі Китаю, що час встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва вже близько, з дозволу Аллаха! Халіфат спитає вас за кожну краплю крові мусульман, яку ви пролили, за честь кожної мусульманки і кожного мусульманина, яку ви попрали. Добре зважте ваш рішення, доки не стало запізно і приберіть геть свої руки від мусульман! Халіфат вам скаже лише те, що сказав Пророк Мухаммад ﷺ царям та імператорам: «Приймайте Іслам і підкоріться!». Якщо ви відмовитесь від цього, то на вас ляже ваш власний гріх та гріх ваших послідовників. Ми попереджаємо вас про наслідки ваших наказів, адже раніше вистачало одного злочину, яких ви коїти сьогодні велику кількість, щоб Ісламська Умма об’явила війну за свою релігію і гідність. Вилучіть приклад із історії мусульман, коли наш халіф Муътасім завоював ціле місто Аморій, почувши, що із темниці міста до нього волає одна полонена мусульманка з криком «О Мутасім!». Халіф Валід ібн Абдуль-Малік відправив ціле військо на чолі з Мухаммадом ібн Кайсом ас-Сакафі для завоювання Сінда у відповідь на захват піратами Сінда із м. Дебал, з санкціями раджи Даайра у 90 р.х. вісімнадцяти кораблів з майном, моряками та мусульманками. Хіба ви забули , як командуючий ісламської армії Кутейба ібн Муслім аль-Бахілі примусив ваших колишніх правителів принижено виконати його клятву: віддати йому своїх синів на обрізання, віддати землю, щоб той наступив на неї, і віддавати таку данину, щоб той залишився задоволений і пішов назад?!

 


Газета «Ар-Рая»
Білял Мухаджир — Пакистан
24 Джумада аль-уля 1440 р.х.
30.01.2019 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню