Призупинення поставок зброї єврейському утворенню Америкою

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Америка опинилась у заміщанні відносно сприяння єврейському утворенню в його війні проти Гази, в якій вже вбиті десятки тисяч мирних жителів, більшість із яких жінки і діти, зруйновані дома, лікарні і школи, під уламками яких заживо поховані тисячі людей. При цьому США стверджують, що захищають права дитини, жінок і людини!

Америка закликає євреїв припинити масові вбивства, не вважаючи це геноцидом, тому що сама скоювала подібні дії в Іраку і Афганістані! І якщо б ці злочини не привертали увагу громадськості, вона б не хвилювалась про них, оскільки для неї важливо уникати обурення у внутрішній і міжнародній громадській думці. Америка неодноразово просила єврейське утворення підписали угоду про припинення вогню і обміні полоненими, але ті відмовлялись, виставляючи свою покровительку Америку як безпорадну державу. Усе ж таки, незважаючи на таку поведінку євреїв, Америка не може кинути їх або дозволити, щоб їм була завдана серйозна шкода, оскільки євреї перебувають в Палестині з метою обслуговування американських колоніальних проектів в регіоні.

Нещодавно Америка доклала максимум зусиль для реалізації укладання угоди між ХАМАСом і євреями, відправивши до Єгипту свого держсекретаря і голову розвідки, і навіть президент пообіцяв укласти цю угоду. Америка переконала ХАМАС, спричинивши на нього тиск через Єгипет і Катар, щоб він прийняв угоди, які влаштовують єврейське утворення. Проте євреї не були вдоволені і проявили іще більшу упертість, побачивши, що інші ідуть їм на поступки. Єгипет, Катар та інші маріонеткові режими в мусульманських країнах спричиняють тиск на ХАМАС, залишаючи без підтримки народ Палестини, який продовжують вбивати. І тут Америка опинилась у тупику і була вимушена об’явити 8 травня 2024 року вустами міністра оборони Ллойда Остіна перед Конгресом наступне: «Ми попросили «Ізраїль» не починати крупний наступ на Рафах без чіткого плану, який захищає цивільних осіб в цій зоні. Після повторної оцінки ситуації ми призупинили поставку однієї партії осколково-фугасних боєприпасів. Остаточне рішення про те, як вчинити з цією партією,іще не прийнято». Таким чином, Америка погодилась з проведенням операції євреями в Рафаху, але почала вимагати, щоб вбивства цивільних не були такими помітними, як це було в інших районах сектору Газа. Вона також не скасувала поставку боєприпасів, а лише призупинила її!

Байден підтвердив це, заявивши: ««Ізраїль» використав зброю, отриману від Америки, в тому числі бомби вагою 2000 фунтів, для вбивства мирних жителів в Газі. Я ясно дав їм зрозуміти, що якщо вони увійдуть до Рафаху, чого поки не відбулось, то я не буду постачати їм зброю, застосовувану ними раніше». Це є зізнанням Америки в тому, що вона брала співучасть в геноциді народу Гази і що вона забезпечувала єврейське утворення зброєю, якою знищувалось населення Гази, руйнувались їх дома, і знаючи про це, вона навіть відмовлялась вимагати припинити вогонь.

Високопосадові американські чиновники заявили: «Розширення військової операції «Ізраїля», яка зараз проводиться в Рафаху,та її вихід з-під контролю і вторгнення військ до самого міста Рафах буде початком краху в американсько-ізраїльських відносинах. Білий дім на дану мить усе іще бачить, що операція в Рафаху обмежена і не вважає, що «Ізраїль» перетнув червону лінію, встановлену президентом Байденом відносно крупного наземного вторгнення до Рафаху, що могло б привести до зміненню політики Америки у відношенні війни в Газі». Ізраїль щоденно вбиває десятками мирних жителів, але Америка усе іще вважає, що ситуація знаходиться під контролем!

6 травня 2024 року єврейське утворення об’явило про початок свого наступу на Рафах, захопивши перехід між сектором Газа і Єгиптом, через який надходила гуманітарна допомога до сектору. 11 травня 2024 року було об’явлено про розширення наступу. Єврейське утворення просувається крок за кроком в своїй руйнівній операції в Рафаху, вбиваючи десятки тисяч людей. Тим самим євреї дивляться на те, якою буде реакція Америки, чи буде вона жорсткою або ж залишиться такою ж слабкою, як і раніше, дозволяючи їм продовжувати вести свою агресію.

Рішення Америки про призупинення поставок боєприпасів, які вже вбили десятки тисяч жителів Гази, було прийнято після упертої відмови Нетаньяху і його уряду від угоди, підписаної ХАМАСом, і його об’явлення про початок наступу на Рафах всупереч волі своєї покровительки Америки. Єврейське утворення поводить себе як розпещене дитя, проявляючи упертість і зарозумілість, що ставить Америку в незручне становище перед своїм народом і усім світом, примушуючи її виглядати безпорадною і слабкою, хоча вона у змозі зупинити усі поставки зброї і заборонити євреям використовувати зброю у війні, більша частина якої є американською, і заявити, що вони коять геноцид, тим самим паралізувати їх дії. Але, Америка не хоче цього, тому що ця війна – її війна проти Ісламської Умми, в якій вона вбиває наших дітей на очах решти інших, щоб зберегти свій контроль над мусульманами, устрашаючи їх єврейським утворенням, щоб ті не повстали і не скинули маріонеткові режими, вигнавши Америку із регіону і встановивши Праведний Халіфат.

Тому не варто очікувати, що Сісі і його режим анулюють зрадницьку мирну угоду з євреями або вживуть які-небудь серйозні дії проти нього через свою залежність від Америки, яка виступає проти будь-якої зміни цієї угоди, яка вивела Єгипет з поля бою і примусила його народ мовчки спостерігати за тим, як ворог коїть масові вбивства! Максимум на що здатен єгипетський режим – це порожні слова засудження. Як повідомила американська газета «Wall Street Journal» 9 травня 2024 року, єгипетські чиновники заявили, що «Каїр обурений тим, що «Ізраїль» дав йому маленький строк, перш ніж захопити палестинську сторону прикордонного переходу Рафах 7 травня 2024 року, і що Єгипет пригрозив припинити посередництво в переговорах». Це показує ступінь підлості і жалюгідності Сісі і його режиму, доводячи, що переговори, проведені в Єгипті, були на користь єврейського утворення, який проявляє іще більшу зарозумілість, коли бачить, як інші ідуть йому на поступки, і підсилює свої злочини проти палестинського народу, захоплюючи їх землі. А коли вони завершать питання з Палестиною, то звернуть свою увагу на сам Єгипет, щоб захопити і його, як вони заявляють, їх ціль — це земля «від Нілу до Євфрату».

По усій видимості Америка доручила Міжнародному кримінальному суду пригрозити Нетаньяху і його урядовим чиновникам винесенням рішення проти них, тому Нетаньяху попросив президента США спричинити тиск на суд, щоб не було такого рішення. Єврейське утворення розуміє, що адміністрація Байдена стоїть за діями суду, щоб підсилити тиск на нього, примусивши його зупинити операцію в Рафаху і погодитись на підписання угоди з ХАМАСом. Проте 8 травня 2024 року голова комітету по міжнародним справам Палати представників США Майкл Маккол сказав: «Члени палати із числа республіканців готують законопроект для введення санкцій проти чиновників Міжнародного кримінального суду на випадок, якщо вони видадуть ордери на арешт «ізраїльських» чиновників». Тим самим Республіканська партія намагається зірвати зовнішню політику своєї країни наперекір Демократичній партії, як управляє країною, оскільки між партіями іде запекла боротьба. Це показує, наскільки порочною є демократія і наскільки міжнародні суди є політизованими, а їх рішення контролюються крупними колоніальними державами і перебувають під впливом їх загроз.

У мусульман більше немає виправдань мовчати, спостерігаючи за цими політичними фарсами і кривавими бійнями, не вживаючи ніяких відчутних дій. Необхідно приєднуватись до тих, хто активно працює над припиненням цього безумства шляхом приведення до влади свідомого і відданого ісламського політичного керівництва, яке поведе Умму до довгоочікуваного звільнення.


Газета «Ар-Рая»
Асад Мансур
15.05.2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню