Режим оберігають справедливі закони, а не надзвичайний стан

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Судані вважає, що об’явлення Умаром аль-Баширом надзвичайного стану є спробою заткнути роти і завадити людям закликати режим до відповідальності за свої дії , через які країна опинилась у такій трагічній ситуації.

«Ці заходи безпеки призначені для захисту крісел правителів, які затряслись від народних протестів , а не для вирішення кризи у країні», — говориться у заяві  ХТ.

«Введення надзвичайної ситуації розв’язує руки силовим структурам, які тепер можуть безперешкодно тероризувати і арештовувати людей, а також конфісковувати їх майно лише через підозри. Це — закон джунглів, що суперечить Ісламу, який забороняє карати людей лише через підозри», — зазначається у заяві.

«Немає різниці між законами конституції, дія яких була призупинена, і між законами надзвичайного положення , оскільки усі вони вигадані людьми. Цей режим не послідував прямому шляху і досі упирається у своїй омані, не приймаючи ніяких порад. Нинішні правителі не розуміють, що режим оберігають не сили безпеки або закони надзвичайного стану, а справедливість Ісламу і його положень. Мусульмани, не дивлячись на правителів, повинні підтримати діяльність по відновленню Праведного Халіфату , здатного вирішити усі проблеми країни і усього світу», — говориться у зверненні інформаційного офісу ХТ.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
06.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню