Злочини Асада і підступність Ердогана не покінчили з революцією Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

На тлі продовження обстрілів звільнених районів і масових вбивств мирних жителів, а також на тлі закликів до демонстрації перед прикордонним пунктом Баб ель-Хава з вимогою турецького захисту ми заявляємо:

Бомбардування звільнених районів та вбивства мирних жителів, особливо після поразки Туреччини у здійсненні Сочинської угоди, показують, що головна мета — поставити сирійців на коліна, щоб виконати найважливіше рішення конференції — відкрити дороги, що є єдиною перешкодою на шляху здійснення домовленостей. У той же час керівники повстанських фракцій прийняли цю умову, навіть не маючи ніякої іншої думки. Але гірше усього те, що ми чуємо заклики до демонстрації перед прикордонним пунктом Баб ель-Хава,щоб вимагати від Туреччини зупинити щоденні обстріли, використавши свої військові пункти. Цей зловмисний заклик скерований на активізацію ролі Туреччини, яка не може діяти у звільнених районах без громадського схвалення. І усе це відбувається після викриття її зловмисної ролі разом з лідерами угрупувань, щоб підняти режим з колін і передати йому звільнені райони Ідлібу.

Ми застерігаємо жителів Шаму від цих закликів, скерованих на оживлення турецького «гаранту», роль якого вони відкинули раніше. Правильним рішенням буде розкриття злочинної ролі турецьких контрольних пунктів, єдиною задачею яких є створення перешкод на шляху щирих революціонерів, щоб вони не змогли продовжити боротьбу за скинення режиму.

Що стосується того, як вийти із цього глухого кута і відповісти на злочини режиму, то ми пропонуємо наступне:

1 — Народ повинен виступити проти керівників повстанських загонів і закликати своїх синів покинути ряди тих фракцій, які грають роль масовки, лише інколи випускаючи ракети у бік режиму за наказом своїх «друзів», щоб ввести людей в оману.

2 — Група представників народу повинна зробити попередження турецькому режиму, щоб він покинув звільнені райони разом з керівниками фракцій, які послідували за ним.

3 — Прийняти свідоме політичне керівництво, яке очолить і поведе революцію у потрібному напрямку, як було раніше. Так повстанці відійдуть від тактики «відповідних реакцій» і почнуть діяти згідно чітко наміченому плану, об’єднуючи усіх послідовників істини під єдиним військовим керівництвом, задачею якого є виконання цілей революції і, перш за усе — скинення режиму і звільнення країни від різних форм окупації.

Шам — це земля шахідів, і його народ повинен пам’ятати, що перемога досягається терпінням. Знайте, що повторний спалах революцій у Судані та Алжирі — це знамення Аллаха, щоб ви продовжили свою боротьбу і дали нам надію на швидку перемогу. Стережіться підступності керівників і правителів, бажаючих, щоб ви здались Туреччині, яка потім передасть вас злочинному сирійському режиму. Надайте допомогу Аллаху, і Він надасть вам Свою милость.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню