Алжир проти кандидатури Бутефліки на п’ятий строк

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«BBC Arabic»: «У низці університетів Алжиру відновились демонстрації проти висунення президента Абдель Азіза Бутефліки на п’ятий строк.

Незважаючи на введення суворих заходів безпеки, сотні студентів столиці зібрались в Алжирському університеті.

У країні проходять демонстрації проти висунення президента Абдель Азіза Бутефліки на п’ятий строк, який іще не подав документи для реєстрації своєї кандидатури».

«Ар-Рая»: народ Алжиру бачив, що трапилось у Сирії, Єгипті та інших ісламських землях, які виступили проти режимів. Він також повністю усвідомлює жорстокість режиму, який десятиріччями керує країною. Проте ані те, ані інше не завадило людям вийти на вулиці, здолавши бар’єр страху, і сказати в обличчя режиму: «Досить!».

Але для того, що почуття людей переросли у справжню революцію, необхідно визначити ідейно-політичний курс. Для мусульман цим курсом є Іслам — як акида, так і система. Довгі роки ця Умма проливає свою кров. Чи не настав час скерувати свої зусилля у бік відновлення ісламського образу життя шляхом встановлення Праведного Халіфату?! Існує велика різниця між рухом у бік злісної демократії і патріотизму і рухом у бік Халіфату, між життям у затишку демократії і життям у затишку Ісламу.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
06.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню