Плоди західної цивілізації: 46,8 млн. людей володіють 44% багатств усього світу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Китай уперше обійшов США по числу багатих громадян. Про це говориться у щорічному дослідженні швейцарського банку «CreditSuisse». Китай уперше обігнав США по числу жителів, на частку яких приходиться 10% усього світового багатства. По підрахункам експертів, у Китаї число багачів складає понад 100 млн. людей, а у США — 99 млн.

«Незважаючи на торгову напруженість між Сполученими Штатами і Китаєм на протязі останніх 12 місяців, обидві країни добились значних успіхів у створенні матеріальних цінностей, внісши 3,8 трлн. дол. і 1,9 трлн. дол. відповідно», — говорить голова по економіці і дослідженням у світі  «CreditSuisse» Наннет Хечлер-Файдхербе.

Усього ж у світі по положенню на другу половину 2019 року 46,8 млн. людей володіли грошовими  станами більше 1 млн. дол. Сумарний стан найбагатших людей мира світу оцінювався у 158,3 трлн. дол., що відповідає 44% усього світового багатства.

У той же час, згідно даним Всесвітнього банку від 17 жовтня 2019 року, більше половини населення світу живе менше аніж на 5,5 дол. в день, і частка бідних у багатих державах неухильно зростає .

«Ар-Рая»: усе це є результатом домінуючої у світі капіталістичної ідеології, через яку люди страждають від мерзоти і злочинців. Лише ідеологія великого Ісламу і його справедлива система врятують людство, запобігши  накопичення багатств у руках невеликої групи людей. Іслам дозволить усім людям використовувати багатства землі згідно з положенням Господа світів, ґрунтовно викорінивши бідність.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
30.10.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню