Хізб ут-Тахрір у Судані. Семінар «Економічна криза у Судані: причини і рішення»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Судані провів у п’ятницю 14 лютого 2020 року у своєму офісі в ад-Духайнате, Хартум, політичний семінар на тему «Економічна криза у Судані: причини і рішення».

З доповідями виступили члени Хізб ут-Тахрір, професори Алі Савар, аль-Фатіх Абдуллах та Фадлюллах Алі Сулейман.

Професор Алі Савар розглянув бюджет Судану на 2020 рік і вказав, що він був заснований на заборонених зборах і збільшенні митних зборів , що призвело до послідовних хвиль зростаючих цін.

Потім професор аль-Фатіх Абдуллах у своїй доповіді пояснив, що головною причиною кризи є сміття із звалища західних ідей, привівши у підтвердження те, що прем’єр-міністр Абдуллах Хамдук закликав капіталістичні інститути увійти у країну і поставити її під пряму залежність від Заходу.

З останньою доповіддю виступив професор Фадлюллах Алі Сулейман, який показав практичні рішення згідно Шаріату і здоровому глузду, які виведуть країну із кругообігу криз. Спочатку, за словами професора, необхідно зупинити експорт золота і сформувати валюту на основі цього металу. Потім він привів докази у цифрах того, як положення Шаріату, пов’язані з державою і суспільством, можуть викоренити економічну кризу і зробити Судан однією із головуючих країн по експорту овочів і фруктів , не говорячи вже про нафту і мінерали.

 

Огляд новин Газета «Рая»
26.02.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню