Вбивство члена Хізб ут-Тахрір в Афганістані

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Повертаючись додому після справ заклику, у вівторок ввечері 11 серпня в афганській провінції Газні був вбитий член Хізб ут-Тахрір Абдульазіз Мухаммаді, нехай змилується над ним Аллах.

На нього напали невідомі озброєні люди, його піддали жорстким тортурам, у нього були прострілені очі, він був знайдений зі зв’язаними руками і ногами. Абдульазіз був одним із щирих носіїв заклику, він присвятив своє життя діяльності по відновленню ісламського образу життя, прагнучи до встановленню Праведного Халіфату.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Афганістані розцінює цей звірський вчинок як акт залякування, підкресливши, що захист мусульман — це один із основних обов’язків Ісламської Держави. В обов’язки Ісламської Держави входить захист мусульман, їх майна, честі і святинь; також Ісламська держава повинна оберігати себе від звіту за свої дії у цьому світі і в Судний день. Члени Хізб ут-Тахрір заключили завіт зі своїм Господом, що вони будуть жертвувати своїми душами, майном і близькими на шляху Аллаха. Хізб за свою 70-річну історію, ведучи політичну і ідеологічну боротьбу, довів, що він твердо стоїть на своєму шляху в досягненні цілі, якою є встановлення Другого Праведного Халіфату. Незважаючи на гоніння, тюрми, арешти, тортури і погрози, з кожним днем він наближається до своєї мети, з дозволу Аллаха.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая», №404
19 Мухаррама 1444 р.х.
17 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню