Революція в Сирії рухається до своєї мети. Зрадники і змовники нічим не нашкодять їй

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після того, як міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив про примирення сирійської опозиції зі злочинним режимом Асада, Тимчасовий уряд Сирії заявив:

«Туреччина як і раніше — головний союзник революції, і швидкоплинна заява не змінить цього, що, можливо, до того ж, буде неправильно зрозуміло».

Цю заяву прокоментував член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії Абду ад-Далі:

З самого початку революції в 2011 році були понесені величезні жертви заради її продовження, досягнення безпеки і здійснення мети революції. Революція принесла в жертву найдорожче — кров своїх синів. На цій крові були сформовані загони, бригади і армії, на ній зарубіжна опозиція побудувала свою політику. Бути утворені так звані «міністерства» без якої-небудь влади; швидше, вони залишались маріонетками в руках турецького режиму, який направляв і розпоряджався ними на свій розсуд. Це було природно, адже вони подібні жахливому дереву, посадженому в жахливій землі, вони служать своєму хазяїну і виконують його побажання. Тому не може бути засудження на адресу їх заявам; вони виправдовують Туреччину, адже це їх робота — латати дірки за своїм хазяїном. Насправді, як ми і сказали,вони подібні жахливому дереву, у якого замість плодів колючки, від них виходить тільки шкода, і не може бути ніякої користі. «О, той, хто вірно служить своєму хазяїну , знай, що ви зрадили революцію та її жертви, ви не надали допомоги, а були одними із числа змовників. Робіть, що побажаєте, але знайте, що влада вашого хазяїна завершена, і ваші виправдувальні заяви нічим не допоможуть йому», — говориться в заяві.

 

Рубрика новин газети №405
26 Мухаррама 1444 р.х.
24 серпня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню