Армія Пакистану повинна встати на захист Ісламу і мусульман

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Командуючий сухопутними військами пакистанської армії генерал Камар Джавед Баджва підтвердив, що іде у відставку у наступному місяці, тим самим поклавши край чуткам про те, що він буде балотуватись на третій строк. Він підкреслив, що озброєні сили будуть продовжувати залишатись поза політикою.

Пакистанська газета «Dawn» повідомляє, що Баджва під час обіду в пакистанському посольств в Вашингтоні підтвердив, що пакистанські озброєні сили дистанціювались від політики і хочуть залишатись. Він підтвердив свою обіцянку піти з посту командуючого армією після свого другого трирічного строку. Баджва зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном в Пентагоні, де вони обговорили безпеку і регіональну ситуацію, а також двобічну співпрацю у різних областях. Баджва подякував офіційним особам США за підтримку.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані вважає, що пакистанська армія, яка бажає позбутись від колоніального рабства, після відставки генерала Баджви стикнеться з великими випробуваннями. Володарі сили і влади повинні призначити нового командуючого, який буде захищати Пакистан і мусульман і служити їх інтересам. Вони повинні завадити призначенню іще одного стражника американських інтересів в регіоні, яким був генерал Баджва. Закони Ісламу зобов’язують командуючого мусульманською армією надати допомогу (нусру) для відновлення Халіфату. Він повинен надати допомогу партії, яка здатна всебічно реалізувати Іслам в життя. Обов’язок, покладений Всевишнім Аллахом на пакистанське військове керівництво, полягає у скиненні вигаданої невірними демократичної системи.

Шпигунські центри невірних, як іменуються посольствами і консульствами, повинні бути закриті, щоб покінчити з їх розвідувальною інфраструктурою. Влада повинна бути передана чесному і свідомому керівництву, яке виведе озброєні сили зі казарм і направить їх на джихад на шляху Аллаха. Обов’язок пакистанської армії — звільнити окупований Кашмір і припинити переслідування мусульман з боку індуїстської держави . Пакистанська армія — це частина Ісламської Умми, її воїни повинні завоювати Індію і звільнити мечеть аль-Акса. Пакистанська армія повинна стати захисником Ісламу і мусульман, і Умма чекає і вимагає від них цього.

О, армія Пакистану! Покваптесь, щоб отримати перемогу в цьому світі і в Наступному житті, покваптесь до джихаду на шляху Аллаха! Звільніть аль-Аксу і знищте сіоністське утворення! Покваптесь до відновленню Халіфату, який повноцінно реалізує закони Шаріату в життя!

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №413
23 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
19 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню