Молодіжний блок «Аль-Вай» обговорив зі студентами ЧМ-2022 в Катарі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Молодіжний блок «Аль-Вай» в Бірзейтському політехнічному і Хевронському університетах у зв’язку з проведенням чемпіонату світу по футболу 2022 року в Катарі поширив листовки під назвою: «Чи виграє Умма від чемпіонату світу по футболу?».

Студенти активно взяли участь в обговоренні даної теми. Листовки містили наступний зміст: «На тлі інформаційного перебільшення подій, як нібито ЧМ-2022 — це перемога Ісламської Умми, виникає питання: так що в дійсності виграє Умма від цього чемпіонату?! У той же час усім відомо, що Умма живе в жахливих економічних, політичних і гуманітарних умовах, її землі окуповані, її вбивають, проганяють і вторгаються в мечеть аль-Акса!

Сьогодні футбол — це не просто вид спорту, це ефективний спосіб утримувати маси людей від основних громадських проблем. В тому числі, він утримує мусульман від участі в політиці, від заклику до благому і заборони засуджуваного, а також від критики правителів та їх режимів.

До того ж, подібні чемпіонати — це порожня трата часу, грошей і зусиль. Вони займають нашу молодь порожніми справами,спотворюючи і знищуючи їх ісламську ідентичність, вони відволікають від реального життя і проблем народу, щоб добитись змінень.

О, ісламська молодь, вибирай, до якої перемоги ти прагнеш!».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №419
6 Джумада аль-уля 1444 р.х.
30 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню