Правителі Марокко винагороджують євреїв за їх злочини

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Марокканська Рада міністрів більшістю голосів ухвалила дві угоди з єврейським утворенням. Угоди підтримали 167 членів, 15 виступили проти.

Перша угода скерована на збільшення торгівлі між Марокко і єврейським утворенням і прийняття для цього усіх необхідних заходів . Вона також передбачає усунення усіх бар’єрів для нормальних економічних відносин між двома сторонами, включаючи дискримінаційні закони і правила. Друга угода пов’язана з повітряним сполученням між Марокко та єврейськими утворенням; вона скерована на регулювання польотів між двома країнами.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині у зв’язку з цією новиною опублікував прес-реліз, в яком говориться:

«Правителі Марокко — агенти британців — повні рішучості виразити любов і відданість ворогам Умми, їх не хвилює заборона такої поведінки і неприйняття цього з боку Умми, чому єврейські кореспонденти були свідками в Катарі на ЧМ-2022. Мусульманські правителі в Марокко, Туреччині, Катарі, Еміратах, Йорданії, Судані, Бахрейні, Єгипті та інших країнах продовжують надавати послуги і налагоджувати відносини з єврейським утворенням, незважаючи на очевидне і переважне засудження з боку Умми. Ці ганебні правителі продовжують налагоджувати відносини, при цьому вони бачать своїми очима нападки євреїв та їх упертість у щоденних злочинах проти народу Палестини, жінок, дітей і старих, проти аль-Акси — святині Палестини. Як нібито ці правителі винагороджують євреїв та їх лідерів за їх щоденні нападки, прагнення і програми, які вони мають намір реалізувати у подальшому.

Дійсно, правителі мусульман є опорою євреїв та їх захисниками. Для того, щоб звільнити Палестину, для початку необхідно скинути існуючі режими в мусульманських країнах».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 423
4 Джумада ас-сані 1444 р.х.
28 грудня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню