Єгипет і Катар працюють на благо євреїв

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Серед триваючих міжнародних зусиль по обслуговуванню єврейського утворення адміністрація президента США Джо Байдена, щоб підштовхнути «ХАМАС» до припиненню вогню в секторі Газа, попросила Єгипет і Катар підсилити тиск на «ХАМАС», щоб той погодився з пропозицією, представленою на минулому тижні.

Газета «The Wall Street Journal» повідомила, що джерела, проінформовані про переговори по перемир’ю, повідомили, що Доха і Каїр в останні дні повідомили лідерам «ХАМАС», що вони можуть стикнутись з арештом, висилкою і можливим замороженням їх активів, якщо не погодяться на припинення вогню з єврейським утворенням («Al Arabiya», 07.06.2024).

«Ар-Рая»: завдяки зусиллям і тиску з боку Єгипту і Катару єврейське утворення займає сильну позицію і відмовляється іти на поступки. Єгипет і Катар діють в інтересах єврейського утворення, незважаючи на різкі заяви єврейських лідерів, які стверджують, що ці країни не спричиняють належного тиску на «ХАМАС», щоб підкорити його. Америка забезпечує єврейське утворення боєприпасами і зброєю і захищає його на міжнародній арені, вони плетуть підступи і змови, які більші гір, але вони не розуміють одного, що задум Аллаха — вище за усі їх плани.


Газета «Ар-Рая»
6 Зуль-хіджа 1445 р.х.
12 червня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню