Бійня у Джінах. Чисті душі виривають злочинців та проклинають парламентерів

Сирія
Друкарня

Американські літаки, що вилетіли з турецької бази Інджирлік, нанесли авіаудар по селу Джінах поруч з містом Атарєб н заході провінції Алеппо. Внаслідок цього нальоту загинуло десятки наших братів із джамаату «Табліг»під час скоєння ними нічної молитви в одній із місцевих мечетей.

Ми не здивуємось, якщо і російська авіація причетна до цього, тому що невірні є одною общиною. Цей потворний злочин відкриває істину про тих. Хто називає себе друзями Шаму , і відкриває брехливість заяв тих, хто розділяє мусульман на «поміркованих» та «радикальних».

Насправді, усі мусу лина Шаму є метою проектів, приготованих проти нас головою невір’я Америкою, а також її союзниками, помічниками та агентами заради того, щоб покінчити з революцією Шаму та захистити злочинний режим!

Нехай же чисті тіла та кров шахідів стануть початком пробудження щирих людей, щоб вони, нарешті, зрозуміли істину конфлікту між Ісламом та його носіями , з одного боку, і лицемірами та невірними — з іншого. Нехай же щирі люди зрозуміють, що шлях переговорів під опікою вбиваючих нас держав є слизьким шляхом, наприкінці якого на нас чекає повернення до режиму рабства, тиранії, пригноблення та невір’я.

А той, хто просить вдоволення Америки та її агентів та підкорився її планам по політичному вирішенню конфлікту, той, кого не пробудила відверта бійня у селі Джінах та інших місцях Сирії, нехай знає, що йому не залишиться навіть фігового листка, щоб приховати ганьбу!

Ми просимо Аллаха прийняти душі братів, які пали у цій бійні та в інших, просимо прийняти їх як шахідів в Ілліїні (висока ступінь у Раю) та помститися злочинцям! Ми усі переконані у близькості перемоги, ми усі переконані в обіцянці Аллаха на адресу щирих мусульман за те, що вони допоможуть Його релігії та пригнобленим рабам Аллаха на землі. Також ми переконані у тому, що Великий Аллах неодмінно покарає злочинців, як у цьому світі, так і у наступному!

سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ

«Грішників же спіткає приниження перед Аллахом і тяжкі муки за те, що вони плели змови» (6:124)

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії
18 Джумада ас-сані 1438 р.х.
17.03.2017 р.

Головне меню