У річницю революції: коли ж Ви прокинетесь?!

Сирія
Друкарня

Нема жодних сумнівів, що з самого початку благословенної революції Шаму світ зайняв ворожу позицію по відношенню до неї, плетучи змови та розставляючи пастки.

Розподіливши ролі між собою, вороги революції поділились на дві групи, розрізняючись зовні, проте , будучи, по суті, єдиними. Перша група, вставши разом з тираном Шаму, допомагає йому. Інша ж група, заявляючи про свою підтримку революції та запевнюючи про свою дружбу, намагається зв’язати руки революціонерів та примусити їх іти по шляху «американського політичного рішення». Війна між істиною та брехнею триває так само, як тривають змови проти прибічників істини:

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ

«Вони плели свої змови, але їх змови були у Аллаха. Проте адже змови ці могли зсунуть гори» (14:46).

Небезпека, яка виходить від тих, хто заявляє про свою дружбу, набагато тривожніша, аніж небезпека, що виходить від явних супротивників. Ворогу вдалось, використовуючи різноманітні способи, занурити деяких лідерів повстанських загонів у глибокий сон та примусити їх жити у мріях про перемогу та звільненні після того, як вони встали на шлях перемир’я та переговорів. Ворог збуджував в них надії та давав їм обіцянки, що обов’язково допоможе.

يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلَّا غُرُورًا

«Він дає обіцянки та збуджує в них надії. Але сатана не обіцяє їм нічого, окрім омани» (4:120).

Ці лідери забувають, що невірний Захід буде лише годувати обіцянками і що переговори — це одна із серій змов проти революції. Те ж саме віддувалось у Палестині. Але чого добились жителі Палестини цими переговорами?!

О жителі Шаму — центру землі Ісламу!

Минуло сім років з початку революції, і наступили тяжкі часи, тому що революціонери почали відмовлятись від своїх принципів та гасел. Битви проти тирану змінились на битви між братами так, про пригноблювач перебуває у безпеці, а пригноблені — у страху. Коли ж ви прокинетеся.?! Коли вас розбудять стони матерів, які втратили дітей, та крики пригноблених?! Обірвіть усі зв’язки з так званими «друзями Сирії» та дайте відповідь на заклик Господа світів! Коли ж ви перестанете іти за ілюзіями переговорів та повернете революцію у вірне русло?!
Хіба не настав час усвідомити, що наша революція набуде успіху, якщо тільки ми збережемо свої принципи, будемо триматись за вервь Аллаха та приймемо проект, який виходить із нашої акиди та який пропонується партією Хізб ут-Тахрір? Адже Хізб вдень та вночі працює над тим, щоб врятувати корабель революції, що тоне, та відновити фортецю, що розвалюється. Тепер ви повинні відмовитись від політичного керівництва, нав’язаного вам невірним Заходом, який прагне покінчити з революцією та зберегти свого агента — злочинний режим Асада. Настав час доручити керівництво революцією щирим синам Умми, які повернуть усе на свої місця, повернувши революцію у правильному напрямку, щоб скинути режим та встановити Другий Праведний Халіфат, який буде справедливим та ґрунтуватись на методі пророцтва, як це обіцяно Посланцем Аллаха ﷺ. Це — єдиний шлях величі у цьому житті та успіху у наступному!

وَاللهُ غَالِبٌ عَلَىْ أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Сирія
Понеділок, 14 Джумадаас-сані 1438 р.х.
13.03.2017 р.
№ 013/1438 х.

Головне меню