Мета військового втручання Туреччини полягає у придушенні та знищенні революції Шаму

Сирія
Друкарня

Нема ніяких сумнівів у тому, що турецькому режиму була відведена особлива роль у поточних подіях, пов’язаних з революцією Шаму на усіх її етапах.

Режим Туреччини представляє із себе інструмент у руках невірного Заходу, за допомогою якого той нібито шприцом вприскував у революцію знеболювальне з самого моменту спалаху повстання, щоб у слушну мить приготувати смертельну ін’єкцію. Туреччина проявила себе з декількох сторін для того, щоб врешті решт придушити революцію Шаму, позбавити повстанців волі до боротьби та бажання самим вирішувати свої справи. Таку роль відвела Америка Туреччині...

З самого початку вашої благословенної революції турецький режим працював над стримуванням інакомислячих офіцерів,які відкололися від армії , кидаючи їх у табори на кшталт в’язниць, щоб устрашити їх, зламати волю до битв та звести нанівець усю користь для революції від їх воїнського досвіду. До цього додається зв’язок Туреччини з повстанськими угрупуваннями цілою низкою дій, найважливішою із яких є надання повстанцям брудних політичних грошей, які зіграли велику роль у розділенні повстанців та розпалюванні міжусобиць серед них, а з метою контролю над ними та їх рішеннями.

Результатом усього цього стало те, що турецький режим зміг маніпулювати цими угрупуваннями так, як побажає. Здача Алеппо тирану Асаду, присутність повстанців на конференції в Ер-Ріяді та її підсумки, присутність повстанців на конференції в Астані та її підсумки, а також угода про створення зон деескалації, організація т.з. «Щита Євфрату» з метою змінення самого обліку конфлікту у Сирії — усе це нічим іншим , як підсумком політичних грошей.

Ми спостерігаємо за тим, як Захід продовжує свою роботу по зриву революції Шаму та готує режим Туреччини до вторгнення у звільнені райони у провінціях Ідліб та Алеппо — останні осередки революції, найбільш сильне та найбільш стійке її зосередження. Це вторгнення не буде зроблено заради захисту пригноблених та вигнаних, як і не буде здійснено заради того, щоб припинилась проливатись чиста кров мусульман, яка пропитала благословенну землю Шаму, тому що турецький режим сам несе відповідальність на пролиття цієї крові з тієї миті, як він відкрив авіабазу Інджирлік для авіації хрестоносців, щоб ті змогли виливати свою ненависть на жителів Шаму, розриваючи їх тіла на шматки...

Ми б бажали , щоб турецька армія увійшла у Сирію, принісши перемогу істині, увійшла заради того, щоб покінчити з несправедливістю, щоб устрашити тиранів та встановити правління законів Аллаха, надавши цим допомогу Ісламу та мусульманам. Але сувора правда показує істину турецького вторгнення та розкриває правду про режим Туреччини, як і розкриває брехливість його запевнянь. Це вторгнення буде здійснено виключно у межах політичного рішення, за допомогою якого Америка бажає покінчити з революцією Шаму та з його щирими синами.

У жодному разі не обманюйтесь крокодилячими сльозами та брехливими речами, а дивіться за ножем зрадництва, готовим прирізати нас! Ці методи, прикриті людяністю, ці язики з солодкими фразами більше нікого не повинні обманути! Завжди, коли тирани намагаються обманути людей, вони прикрашають свої дурні справи хорошими словами. Згадайте, як фараон, бажаючи вбити пророка Аллаха Мусу (а.с.), виправдовував це боротьбою проти порочності!

وَقَالَ فِرْعَوْنُ ذَرُونِي أَقْتُلْ مُوسَىٰ وَلْيَدْعُ رَبَّهُ ۖ إِنِّي أَخَافُ أَن يُبَدِّلَ دِينَكُمْ أَوْ أَن يُظْهِرَ فِي الْأَرْضِ الْفَسَادَ

«Фараон сказав: «Не заважайте мені вбити Мусу (Моісея). Нехай він закличе свого Господа. Я побоююсь, що він замінить вашу релігію або поширить на землі нечестя» (40:26).

О терплячі мусульмани Шаму! Ми присвятили себе тому, щоб бути першопрохідцям , які не брешуть своїм людям, а також благими радниками, які розкривають для вас брехню та порочність тих, хто бажає зла нашій Уммі, для того, щоб наш загальний корабель уцілів та досяг своїх цілей. Ми усі — на цьому кораблі, і ми або врятуємось разом, або загинемо разом. Нема у нас іншого виходу, окрім як ухопитись усім за вервь Аллаха та обірвати усі інші зв’язки з невірним Заходом та його агентами із числа правителів з їх режимами. Ми повинні згуртуватись навколо ясного політичного проекту, який виходить із нашої ісламської акиди, і вибрати над собою свідоме, щире політичне керівництво, вчинки якого відповідають наказам Аллаха Всевишнього.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّـهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّـهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О те, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю,коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії
Неділя, 08 Шавваль 1438 р.х.
02.07.2017 р.
№ 1438/022

Головне меню