Прозахідні агенти плетуть чергові змови проти мусульман і проекту «Другий Праведний Халіфат»

Судан
Друкарня

Прес-реліз

У неділю ввечері (16.12.2018) президент Судану Умар аль-Башір завершив неочікуваний візит в Дамаск, в ході якого він провів переговори з Асадом. Асад особисто зустрічав його аеропорту. Про даний візит не було офіційно об’явлено заздалегідь, він проходив в умовах секретності, про це «SudanTribune» повідомили дипломатичні джерела. Аль-Башір вважається першим арабським президентом, який відвідав Сирію після початку сирійської революції в 2011 році.

На тлі того, що відбувається, ми — Хізб ут-Тахрір в Судані — хочемо роз’яснити наступне:

По-перше, увесь світ знає про скоєні звірства режиму Асада у відношенні власного народу. Він:

— скидав бочкові бомби на ринки і школи,

— застосував хімічну зброю, внаслідок чого загинули немовлята і літні люди. Ми вже не кажемо про жорсткі тортури у в’язницях і ізоляторах тимчасового утримання, про примусове виселення людей із міст, де відбувались повстання, метою яких було бажання позбавитись від тиранії Асада і встановити справедливість і безпеку. Встановлення справедливості і безпеки можливо лише під затишком правління Ісламу.

По-друге, крок, вжитий аль-Башіром, говорить про відчуваєму незручність з боку арабських правителів, але вони вимушені піти на це, адже їх мета — зруйнувати ізоляцію кривавого режиму Асада. Проте історія зафіксує і збереже цю ганьбу і тих, хто її скоїв, до Судного дня.

По-третє, очевидно, що візит, метою якого є зруйнувати ізоляцію проамериканського сирійського режиму, проходив згідно з інструкціями США. Це був не просто візит, були і інші задачі відведені іншим гравцям. Так, 16.12.2018 «ВВС» опублікувала наступне: «Міністр іноземних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що Туреччина готова розглянути можливість співпраці з президентом Сирії Башаром Асадом, якщо він переможе на демократичних виборах». 19.12.2018 газета «Al-Quds Al-Arabi», цитуючи британську газету «The Independent», опублікувала: «Важливо, щоб Дональд Трамп доручив аль-Башіру цей візит, тоді як спроба самого Трампа реабілітувати Асада була б програною війною».

На завершення ми б хотіли нагадати, що сьогоднішнє положення Умми не є здоровим, і причина цього полягає в тому, що відсутня Ісламська Держава, яка захищала б слабких мусульман. Так, у свій час через вбивство одного мусульманина Посланець ﷺ вигнав із Медини ціле єврейське плем’я Бану Кайнука. Аль-Мутасім Биллях відправив ціле військо, щоб звільнити одну мусульманку із лап візантійців. Інакше кажучи, халіф мусульман був єдиним, хто протягував руку допомоги пригнобленим. Сьогоднішні правителі мусульман продали свою релігію і віддали у лапи колоніального Заходу. Тому Умма повинна скинути з себе окови приниження і сприяти Хізб ут-Тахрір у встановленні влади Ісламу у виді Другого Праведного Халіфату, радісну звістку про який передав нам Посланець Аллаха ﷺ:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ نُبُوَّةٍ

«… потім прийде Халіфат, де правління буде здійснюватись за методом пророцтва» (Ахмад).


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Судані 
№ H/T/S/ 14 / 1440
19.12.2018 р.
Середа, 12 Рабі уль-ахіра 1440 р.х.

Головне меню