Не уподібнюйтесь тій жінці, яка розпустила свою пряжу після того, як скріпила нитки

Новини та коментарі
Друкарня

وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِن بَعْدِ قُوَّةٍ أَنكَاثًا

«Не уподібнюйтесь тій жінці, яка розпустила свою пряжу після того, як скріпила нитки» (92:128)

Новина:

Голова делегації РФ Олександр Лаврентьєв о четвер 14.09.2017 на прес-конференції і Астані говорив про подальші кроки військових сил РФ у Сирії після того, як буде знищений «ІДІЛ»:

«Сирійські урядові сили блокували Дейр-ез-Зор, а також успішно розвивають наступ на позиції «ІД». Ми сподіваємось, що вже у найближчі місяці боротьба з цими угрупуваннями, які підтримують «ІДІЛ» ,буде , у цілому, завершена».

Коментар:

День за днем людям стає усі ясніше та ясніше безвихідність положення, в якому опинились лідери бойових загонів Сирії після того, як вони під тиском Туреччини погодились на участь у конференції в Астані під головуванням РФ, проте за усією цією виставою стоїть Америка. Лідери бойових бригад забули слова Аллаха:

۞يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ ٱلۡيَهُودَ وَٱلنَّصَٰرَىٰٓ أَوۡلِيَآءَۘ بَعۡضُهُمۡ أَوۡلِيَآءُ بَعۡضٖۚ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمۡ فَإِنَّهُۥ مِنۡهُمۡۗ إِنَّ ٱللَّهَ لَا يَهۡدِي ٱلۡقَوۡمَ ٱلظَّٰلِمِينَ ٥١ فَتَرَى ٱلَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٞ يُسَٰرِعُونَ فِيهِمۡ يَقُولُونَ نَخۡشَىٰٓ أَن تُصِيبَنَا دَآئِرَةٞۚ فَعَسَى ٱللَّهُ أَن يَأۡتِيَ بِٱلۡفَتۡحِ أَوۡ أَمۡرٖ مِّنۡ عِندِهِۦ فَيُصۡبِحُواْ عَلَىٰ مَآ أَسَرُّواْ فِيٓ أَنفُسِهِمۡ نَٰدِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, оскілки вони допомагають один одному . Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей. Ти бачиш, що ті, чиї серця уражені недугою, квапляться серед них та говорять: «Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але, може бути, Алла явиться з перемогою або зі своїм повелінням, і тоді вони почнуть жалкувати про те, що приховували в собі» (5:51,52).

Ця угода нейтралізувала бойові загони на полі битви; вони вважали, що будуть у безпеці ввід російських бомбардувань або опиняться поза діапазону вогню коаліції. Вони вирішили, що Захід воює тільки з тими, хто включений до списку терористів, проте після усього того, що трапилось, для них повинно стати ясним те (і Хізбут-Тахрір вже неодноразово говорив про це), що війна буде вестись проти усіх, хто відкидає рішення Заходу. Усі рішення Заходу зводяться до того, щоб у період перехідного уряду була розроблена нова система правління. Заява Лаврентьєва про подальші кроки військових РФ у Сирії розкриває усю правду тим, хто намагається сховати голову у пісок, відмовляючись бачити небезпеки навколо. Правда полягає у тому, що для Заходу нема різниці між бойовими загонами; єдине, що він робить — з одними він бореться у першу чергу, а з другими — у другу. Тому для полегшення своєї задачі він розділив їх по одному у регіональному порядку. Після знищення «ІДІЛ» ці загони стануть наступною метою Заходу у «звільненні» Сирії. На них буде спричинятись тиск, щоб ті відмовились вести боротьбу проти маріонеткового режиму. Захід хоче використати загони у якості зброї проти тих, хто відмовиться іти з ним, що стане приводом для зачистки регіону від непотрібних елементів. Таким чином, стає ясно, що майбутнє регіону вже розплановано. Усе вищезгадане є наслідком зловісної конференції в Астані ,яка веде революцію до провалля.

Лідери бойових загонів повинні зрозуміти, що спільні плани з Заходом є страшним злочином. Треба розуміти, що у подальшому вони стануть зброєю у руках невірних, що їх задача буде полягати у виконанні усієї брудної роботи за них. Проте ці лідери своїми ж руками руйнують усе,що було побудовано за сім років благословенної революції, і тим самим продають кров мучеників та жертви народу Шаму на міжнародному ринку конференцій:

وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِن بَعْدِ قُوَّةٍ أَنكَاثًا

«Не уподібнюйтесь тій жінці, яка розпустила свою пряжу після того, як скріпила нитки» (92:128).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Ахмад Абдуль-Ваххаб
Голова інформаційного офісу Хізбут-Тахрір у Сирії
26 Зуль-Хіджа, 1438 г.х.
17.09.2017

Головне меню