Всесвітня мафія на чолі з Білим домом

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 1 — Анкара (агентство «Reuters»):прем’єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим о четвер заявив, що Туреччина, Іран та Ірак можуть провести трибічну зустріч для обговорення референдуму про незалежність Іракського Курдистану.

Йилдирим виразив повну згоду зі своїм іракським колегою Хайдеромаль-Абаді щодо координації економічних та торгових з центральним урядом у Багдаді після того, як уряд аль-Абаді взяв під контроль прикордонні переходи з Туреччиною.

2 — Москва (агентство «Reuters»):о четвер , міністерство оборони РФ спростувало ствердження організації «Сирійська громадянська оборона» про те, що у ході більше аніж тижневого бомбардування російськими та сирійськими літаками по провінції Ідліб було вбито принаймні 150 мирних жителів та десятки поранені. Воно заявило, що літаки заради уникнення жертв серед мирного населення не наносять ударів по житловим кварталам. Генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що «Сирійська громадянська оборона» складається все з тих же «Білих касок», які не можуть вважатись об’єктивними джерелами для достовірної інформації. Він також додав:

«Літаки ПКС Росії заради уникнення жертв серед мирного населення не наносять ударів по житловим кварталам у населених пунктах».

Коментар:

Проблема не полягає в існуванні зрадників серед правителів мусульманського світу, з ними питання вичерпано . Не полягає вона і у продажності керівників військових загонів у Сирії — їх зрадницькі справи ясні як Божий день. Вона — не у відмові рухів по звільненню Палестини в їх очистці від зрадників, а також від тих, хто продав справу, землю та честь. Усе це вже відомо Уммі, вона зрозуміла , хто є хто. Адже само зрадництво правителів мусульманських країн більше ні для кого не є таємницею. При цьому немає різниці, чи скоїв це злодій Башар Асад, або менш злочинні королі Сальман (Саудівська Аравія) та Абдуллах (Йорданія); або ті, хто виконує накази своїх хазяїв — або безжалісно та злочинно, як ас-Сісі (Єгипет), Хамад (Бахрейн), або з явною м’якістю та прихованою злочинністю, як Ердагон (Туреччина), Відодо (Індонезія); або це — американські агенти аль-Абаді (Ірак), Хафтар (Лівія), Тамім (Катар) та Абн Зайд (ОАЕ).

Усі ці люди та до них подібні є слугами та прихвоснями, їх сила проявляється тільки по відношенню до свого беззбройного народу, вони жорстокі до жінок та старих, але перед Трампом та Мей вони нібито кролик перед удавом. Секуляристи, які ворогують з Ісламом та Шаріатом Аллаха, ворогують з ним завжди та скрізь, вдень і вночі, в усіх куточках світу, тому єдине, що на них може чекати наприкінці цього шляху — вдоволення Шайтана та війна проти Аллаха та Його Посланця ﷺ.

Проблема полягає у повстанцях і тільки в них, адже для них зрадництво Саудівської Аравії та решти держав Перської затоки стало явним так само, як і ворожнеча Росії Америки у відношенні мусульман, проте, незважаючи на це, вони погодились з тим, щоб їх керівники сіли за стіл переговорів з ворогами та уклали з ними перемир’я; але як тільки вони встали із-за столу переговорів, зрадництво Америки та Росії не примусило себе довго чекати, і вони на власні очі побачили його.

У результаті, замість того, щоб повернутись до керівництву Ісламом, покаятись перед Аллахом, вибачитись за те, що вони зробили у відношенні своєї Умми, вони почали захищати своє зрадництво, виправдовуючись тим, що вони сиділи за столом переговорів «заради уникнення кровопролиття мусульман». Хіба є що-небудь гірше цієї зухвалості?!Побійтесь Аллаха!

Ми звертаємось до щирих чоловіків Ісламу: уся ця банда — ніщо інше, як всесвітня мафія, на чолі якої стоїть Америка, реалізацією планів якої займаються держави зла (Росія та Іран), а на стражі цих планів стоять усі правителі мусульман без винятку! Так якому ж іще стражданню вас треба піддати , щоб ви схаменулись і почали допомагати один одному, щоб зміцнилась ваша рішучість , внаслідок чого Аллах надав би вам землю чистою від цих шайок та покидьків , адже Він не порушує Своїх обіцянок. Стійкість і іще раз стійкість у революції Шаму, о щирі чоловіки! З дозволу Аллаха, революція стане такою, якою була на початку. Спочатку вона викривала, розкривала, принижувала, звеличувала, не жаліла і не залишала, а тепер усе обернулось інакше. О Аллах, піднеси нас за допомогою благословенної революції , яка була на самому початку , зміцни нас Своєю допомогою, щоб до щирих мусульман знов повернулась колишня велич, а многобожники та їх прихвосні були принижені, адже Ти над усілякою річчю потужний!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Хішам аль-Баба
10 Мухаррама 1439 р.х.
30.09.2017 р.

Головне меню