Захід використовує у своїх інтересах хімічну атаку режима Башара

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «AlJazeera» 21 квітня 2018 року опублікувала статтю під назвою: «Хіба тіла жертв розкриють те, що сталося у Думі?».

У даній статті обговорювалась доля посланців організації по забороні використання хімічної зброї. Декілька тіл були поховані повстанцями та активістами як доказ того, що режим Башара використав хімічну зброю у Думі. Потім вони повідомили організації по розслідуванню цієї справи про місце поховання тіл, і тепер вони в очікуванні схвалення режиму для розтину тіл , повідомляє «TheTelegraph».

Коментар: На жаль, кров мусульман, яка цінніша перед Аллахом, аніж святість Кааби, стала для невірних настільки дешевою, що необхідні тисячі жертв, щоб довести використання режимом хімічної зброї. Серце обливається кров’ю, коли цей злочин потребує вистав, які доведуть провину Башара або виправдають його, у той час, як на протязі семи років режим вбиває мусульман та замахується на їх честь, але світ мовчить, світ знаходиться в очікуванні переможця: чи будуть це мусульмани , які бажають Шаріат, або злочинець Башар?

Клянусь Аллахом, якщо б у мусульман була держава, яка представляла б їх та захищала, то ані американці та ані руські не посміли б проливати кров мусульман. Як сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

Америка, яка вбила мільйони в Іраку та Афганістані разом зі своїм союзником Британією, сьогодні проливає кров у Сирії.

Коли вони вирішили нанести удар по режиму Башара, цим вони переслідували свої політичні інтереси, один із яких — попередження Росії, щоб та знала своє місце і не переступала кордони. Західні високопосадові особи підтверджують, що удари Вашингтона, Парижу та Лондону у минулу суботу вранці по сирійському режиму є новим поштовхом для дипломатичних відносин , і метою цих ударів не було припинення застосування режимом хімічної зброї.

Таким чином, Захід використовує кров мусульман у своїх інтересах; у дійсності, його не хвилюють життя мусульман, руйнування Сирії та хімічні атаки.

Захід не зупинився на нашій крові, він бажає знайти заміну Башару, примусити замовчати народ інтереси. Після того, як військові зазнали поразки у спробі примусити замовчати народ Сирії, який бажає державу , де влада буде належати Ісламу, заміна Башара покінчить з ісламською революцією політичним методом, як це сталося в інших країнах «Арабської весни».

Захід не соромиться грати на крові мусульман. До яких пір володарі рішення в Уммі будуть мовчати,адже вони є свідками того, як проливається наша кров та попирається честь?! До яких пір армії мусульман будуть мовчати та залишати Умму без захисту та підтримки?! Хіба вони не читають слова Всевишнього:

هَا أَنتُمْ هَٰؤُلَاءِ تُدْعَوْنَ لِتُنفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَمِنكُم مَّن يَبْخَلُ وَمَن يَبْخَلْ فَإِنَّمَا يَبْخَلُ عَن نَّفْسِهِ وَاللَّهُ الْغَنِيُّ وَأَنتُمُ الْفُقَرَاءُ وَإِن تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُم

«Ось вас закликають робити пожертвування на шляху Аллаха, і серед вас перебувають такі, що скупляться. Хто скупиться, той скупиться лише на шкоду собі. Аллах — багатий, а ви — бідні. І якщо ви відвернетесь , Він замінить вас іншими людьми, і вони не будуть подібні вам» (47:38)?!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хизб ут-Тахрір
Беян Джемаль
24.04.2018

 

Головне меню