Сочинський саміт — це чергова змова проти сирійської революції під приводом припинення кровопролиття

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 14 лютого 2019 року відбувся трибічний саміт по Сирії у місті Сочі, розташованому на півдні Росії.

Саміт був проведений між президентами Росії — Володимиром Путіним, Ірану — Хасаном Рухані та Туреччини — Реджепом Тайіпом Ердоганом, приділяючи особливу увагу ситуації у східній провінції Ідліб.

У своєму виступі президент Росії Володимир Путін заявив, що «неможна миритися з вогнищем тероризму в Ідлібі, і повинні бути вжиті заходи по його ліквідації».

Путин нагадав, що він та його турецький колега вже домовились у ході січневих переговорів у Москві про необхідність рішення питань безпеки у Сирії при суворому дотриманні суверенітету та територіальній цілісності країни.

Зі свого боку, президент Туреччини торкнувся важливості переговорів в Астані по мирному врегулюванню сирійського конфлікту, підкресливши, що три сторони-гаранти змогли зберегти «принципи Астани», незважаючи на різноманітні провокації.

Ердоган охарактеризував переговори в Астані як «найбільш успішну модель по припиненню кровопролиття», підкресливши, що Анкарі, Москві та Тегерану вдалось здолати багато перепон за допомогою діалогу. За даними «RTArabic».

Коментар: Немає сумнівів у тому, що метою проведення цих конференцій була лише змова проти революції у Шамі та його народу, а також бажання виграти час в очікуванні «перетасовки карт» у межах американського політичного рішення, яке скеровано на ліквідацію сирійської революції та принесення у жертву її народу, щоб повернути його під ярмо приниження та ганьби.

Ніхто на цих конференціях не обмовився і словом про злочини Башара, про його відставку або необхідність притягнення його до відповідальності за скоєне. Мова йде лише про те, щоб зупинити кровопролиття, не уточнюючи, хто стоїть за цим кровопролиттям. Вони прирівняли жертву і ката, прагнучи до мирного врегулювання та роблячи акцент на боротьбі з так званим «тероризмом» і збереженні суверенітету та територіальної цілісності Сирії. Коли ж усе ж таки народ Шаму усвідомить, що ці конференції не несуть нічого благого, окрім зла Заходу та його прихвоснів?! Коли ж мусульмани усього світу усвідомлять, що їх правителі — це лише спостерігачі безбожного Заходу, яких турбує не збереження життів або честі мусульман, а недоторканість їх влади і досягнення інтересів їх західних господ, чого б це не коштувало?!

Збереження сирійського суверенітету означає передачу усієї території країни тирану Башару після роззброєння народу під приводом «боротьби з тероризмом». Народ Шаму повинен виправити хід дії революції, доки не стало запізно, а також уповати на Всевишнього Аллаха, сподіваючись на Його допомогу та перемогу. Знайте, навіть безбожний Захід цілодобово буде плести підступи проти мусульман, щоб не допустити, щоб вони нашкодили західному пануванню, немає сумнівів у тому, що у Всевишнього Аллаха є плани на ворогів Аллаха, Умми і мусульман:

وَيَمۡكُرُونَ وَيَمۡكُرُ ٱللَّهُۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَٰكِرِينَ

«Вони хитрували, і Аллах хитрував, але Аллах — Найкращий із хитрунів» (8:30).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абдульваххаб — голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії
12 Джумада ас-сані 1440 р.х.
17.02.2019 р.

Головне меню