Зі встановленням держави Другого Праведного Халіфату…

Статті
Друкарня

З миті розпаду держави Халіфат 3 березня 1924 г. (Раджаб1342 р.х.) минуло 97 років по григоріанському календарю і рівно 100 років (Раджаб1442 р.х.) по хіджрі.

Промовляти ці цифри легко, але це означає, що минуло повних 100 років з того чорного дня, коли мусульмани були зламані, їх гідність і честь розтоптані, Книга Аллаха припинила фактичне головування, а усе людство потрапило у воронку пригнобленого стану. Страждання і жорстокість, які мусульмани були вимушені переносити на протязі останнього сторіччя, закінчаться з проголошенням Другого Праведного Халіфату, з дозволу Всевишнього Аллаха.

Отож, що б відбувалось, якщо б сьогодні на території Сирії, Лівану, Йорданії, Іраку і Туреччини була б проголошена держава Другого Праведного Халіфату? Необхідно розглядати дане питання, перш за усе, з точки зору формування, сили і будуємих відносин Ісламської Держави. з точки зору інших мусульманських регіонів, а також неісламських країн.

Проголошення Другого Праведного Халіфату буде не регіональною, а швидше, масштабною і глобальною подією, в якій жителі Заходу будуть бачити свої найжахливіші кошмари. Таким чином, очевидно, що світові держави вдадуться як до політичних кроків — приклади до яких ми наведемо нижче,— так і до економічних санкцій і навіть війн. При цьому, звичайно, вони активізують своїх приспішників у регіоні, особливо у виді держав, яких вони заздалегідь з усією своєю хитрістю готували до цих днів за багато років уперед, наприклад, проголошену у 1979 році Ісламську Республіку Іран, створення якої було дозволено по моделі шиїзму.

До того ж, вони не будуть обмежуватись цим і активізують інші крани, такі як Саудівська Аравія і Єгипет. До того ж Європа, Росія, Китай і США будуть безпосередньо підключені до процесу. Отож, як я сказав на початку,очевидно, що встановлення Праведного Халіфату стане не регіональною, а глобальною подією.

Отож, держава Другого Праведного Халіфату, яка буде проголошена, повинна мати наступні характеристики з дня свого встановлення,а саме:важлива частина суспільства — і нехай це не сприймається (!) як «більшість» — повинна вірити в ідею Праведного Халіфату та в те, що це приведе до вдоволення Всевишнього Аллаха. Інакше кажучи, лідери громадської думки і люди, до яких прислухаються у суспільстві, наприклад, в їх населених пунктах, повинні бути переконані, що Другий Праведний Халіфат буде управляти згідно з правилами, встановленими Аллахом і Його Посланцем ﷺ, не буде боятись критики і буде повністю покладатись (таваккуль) на Аллаха. Досить, якщо таких людей буде тисячі, а не мільйони. Проте ці тисячі людей будуть мати можливість направляти мільйони мусульман.

Давайте поговоримо про політичний тиск і чорну пропаганду, яку світові держави почнуть після утворення держави Праведного Халіфату. Для того, щоб обірвати усі можливі політичні зв’язки Ісламської держави, перше за усе — з мусульманськими регіонами,світові держави почнуть загрожувати правителям усіх економічно залежних від них держав, особливо своїм прислужникам в мусульманських країнах. Знов же, в цих країнах можливі жорстокі утискання, арешти і навіть страти і масові кровопролиття мусульман, які відчувають прив’язаність до держави Халіфат. Це, природно, так само відноситься і до Європи і Росії.

Фактично, в Європі проживає біля 50 мільйонів мусульман, а в Росії — біля 30 мільйонів. Інакше кажучи, мусульман, які бажають і особливо підтримують майбутнє встановлення держави Халіфат, можуть почати арештовувати, піддавати депортації і навіть страті. Це буде однією із політик залякування, до якої вдадуться Захід і маріонетки в мусульманському регіоні.

Окрім того, усі політичні і навіть комерційні відносини з державою Праведного Халіфату будуть розірвані на політичному рівні. Таким чином, вони захочуть ускладнити виживання і подальше існування Ісламської Держави. У цій самій ситуації одним із основних кроків, вжитих державою Халіфат, безперечно, стане вилучення «ізраїльського» кинджалу,який застряг у серцях мусульман. При цьому ця рішуча військова операція, яку здійснить держава Халіфат, викличе шокуючий ефект в усьому світі, у той час як людство було в очікуванні насильницьких дій з боку Заходу. Відразу це створить святкову атмосферу в усіх мусульманських регіонах і непередбачуваним чином підсилить прив’язаність до Ісламської Держави.

Цей відрізок часу фактично стане переламним моментом на усіх мусульманських територіях, і усі мусульманські народи вдадуться до скинення правлячих над ними продажних правителів-зрадників, одного за іншим, і передадуть правління своїх регіонів державі Халіфат, а також включать свої території у склад цієї держави. Деякі із них, ймовірно, спробують почати війну, але при необхідності вони також будуть вимушені підкоритись. Поки буде відбуватись увесь цей процес, Захід не наважиться увійти у це вогняне коло і сім разів подумає про свій наступний крок, а наважившись на який-небудь крок, його будуть очікувати величезні і найважчі втрати.

Вкрай важливі також такі питання, як «Якою повинна бути політична і військова міць держави Праведного Халіфату?» і «Які іще кроки нею будуть вжиті окрім позбавлення від сіоністського утворення «Ізраїль»?». Насправді, теоретичне згадування Ісламської Держави і очікувана реакційна позиція існуючих світових держав викликають велику зацікавленість. Більше того, це є предметом критики, яку часто висловлюють ті, у чиїх серцях живуть сумніви. Існування держави Праведного Халіфату не є суб’єктом, який треба розглядати з точки зору інтересів. Навпаки, це держава, яка в точності запроваджує веління Всевишнього Аллаха, ґрунтуючись на Корані і Сунні Пророка ﷺ. Отож, відданість мусульманського народу державі Халіфат викликана відданістю Ісламу.

Знов же, мусульманський народ іще більше закріпить свою відданість, ставши свідком справедливого розподілу і відсутності гніту і несправедливості внаслідок запровадження божественної системи. Той факт, що батьки зможуть спокійно відправляти своїх дітей у школу і бачити, що ці діти ростуть, набуваючи високих моральних принципів, приведе до важливому прогресу у державі як на рівні родин, так і суспільства у цілому.

Окрім того, суспільство набуде величезної упевненості, коли люди зрозуміють, що для комфортного життя віднині досить 5-6 годин 4-5 разів на тиждень замість 10-12-годинних робочих днів з одним-єдиним вихідним на тиждень. Таким чином, мусульмани, які працюють, зможуть приділяти більше часу вивченню Ісламу, поклонінню і проведенню часу у родинному колі.

Усе це та багато іншого стане одним із найважливіших кроків, які держава Праведного Халіфату здійснить всередині країни. Адже насправді, якщо тіло і розум не настілки сильні і здорові, як здається ззовні, вони приречені на зникнення. Тому, у першу чергу, тіло повинно стати міцним і здоровим.

Керуючий склад Ісламської Держави і очолюючий його праведний халіф повинні бути політично розсудливими, уважно стежити за світовою політикою, знати про усіх недугах інших держав і вміти дуже добре планувати кроки, які вони будуть вживати проти них. Ця держава буде представлена лідером, який проявить позицію, не пов’язану з Заходом, і ніколи не допустить подібного. Щоб встановити такий зв’язок, Захід здійснить немало хитрих кроків. Наприклад, технічні товари можуть бути запропоновані для мусульман за вкрай низьку вартість або навіть безкоштовно. Знов же, оскільки ми живемо у цифровому світі, Захід спробує маніпулювати або залякати людей в соціальних мережах. Маючи багато цифрових можливостей і продуктів, західні країни спробують привести громадськість і державних чиновників до залежності від Заходу.

Спробуємо навести декілька прикладів подібної цифрової залежності. Як нам відомо, комп’ютери і смартфони знаходяться у руках певних закладів. Держава Праведного Халіфату не буде використовувати продукти цифрових корпорацій світових держав, таких як «Microsoft», «Apple», «Android» або навіть «Google». Навіть якщо Ісламська Держава зробить це, вона буде використовувати такі продукти тільки для цілей ісламського давату і тільки за допомогою дуже серйозного механізму контролю. Знов же, держава Халіфат буде значно випереджати Захід з точки зору електронних пристроїв, розумних роботів або космічних кораблів, відомих як «технології і інновації майбутнього», і буде виділяти величезні бюджети на їх розробку. виробництво і підтримку.

Підбиваючи підсумки, корисно підкреслити наступне: так, це життя дане нам у якості випробування. Навіть при встановленні Праведного Халіфату життя не буде ідеально райдужним. На нас чекають серйозні випробування у багатьох областях і аспектах. Доведеться багато чим пожертвувати. Можливо, ми якийсь час будемо пишатись (поруч з сумом розлуки) мученицькою смертю шахіда когось із найближчих нам людей. Можливо, якийсь час ми будемо переживати регулярні війни,, будучи позбавленими багатьох сьогоднішніх можливостей, але, що найбільш важливо, ми будемо відчувати умиротворення і виконувати свій обов’язок перед Аллахом. Ми станемо свідками того, що здійсниться помста за усіх мусульман,які відчули на себе зульм;що наша перша кибла буде звільнена від сіоністського лиха; і що Мекка і Медина будуть позбавлені від влади жорстоких Саудів. Молимо Аллаха дозволити у найближчий час здійснитись цьому на наших очах. Амін!!!

 

Мехмет Айдин
10.02.2021

Головне меню