Правителі мусульман продовжують вести переговори зі вбивцями Умми

Жіночий відділ
Друкарня

З посиланням на місцеві ЗМІ Дейр-ез-Зор повідомляється, що авіація РФ нанесла шість авіаударів по мирному населенню. Російська авіація вдарила по транспортам з громадянським населенням , які втікали із Дейр-ез-Зора в інші регіони Сирії.

У результаті авіаударів загинуло більше 50 людей, а десятки отримали поранення,більшість із яких — жінки та діти.

Через часті авіаудари шанси на порятунок мінімальні, навіть для тих, хто був вимушений втікати. Точна кількість жертв авіаударів серед громадянського населення невідома, багато хто зникли без вісті або залишились під завалами. За словами активістів, за останні декілька днів зафіксовано більше тисячі авіанальотів та використання великої кількості касетних та фосфорних бомб.

Через запеклу війну у Сирії з березня 2011 року більше половини населення країни покинуло свої дома. По різноманітним оцінкам , більше 5 мільйонів «втікали заради порятунку» в інші країни , а 6 мільйонів знаходили притулок у себе на батьківщині. Військовий конфлікт у Сирії був названий найбільшим нещастям цього сторіччя. У цій війні страждають усі, особливо ті, хто повстав проти несправедливості правлячої парії «Баас», яка використовує політичні та військові сили для знищення революції та закликає міжнародні сили для боротьби проти Ісламу.

На протязі багатьох років Америка веде діяльність , щоб підкорити народ Сирії різними методами та засобами. Один із цих методів — угода про припинення вогню з 30 грудня 2016 року, укладена після домовленості сторін в Анкарі, але ця угода нічим не обмежувала режим та його союзників. Військові дії так само продовжувались у деяких регіонах Сирії під приводом боротьби з «тероризмом».

Тим не менш, зовнішня опозиція Сирії продовжує брати участь у переговорах у Женеві та Астані, де усі рішення вказують на реалізацію американського плану та останнього американського рішення, на які США вимусила стійкість народу Шаму, а це — військова окупація Сирії з введенням миротворчих сил ОНН у райони деескалації , зокрема — у провінцію Ідліб. Для здійснення своєї колоніальної мети Америка підсилила військові атаки по Сирії, де її мішенню стали громадянські особи та інфраструктура. «Міжнародний комітет Червоного Хреста» заявив, що насильство у Сирії після падіння Алеппо підсилилось.

Правителі мусульманських країн підлещуються перед ворогами Ісламу. КСА проводить економічні угоди та бажає повної співпраці зі вбивцею сирійських дітей. Пакистан провів спільні військові навчання з Росією , яка бомбардує мусульман Сирії. Наявні і інші ганебні позиції з боку мусульманських правителів. Світ бачить наших мертвих дітей та чує крики наших матерів, проте осуд та засудження усього цього стало учорашнім днем, який не вартий уваги Заходу.

Нема нічого ясніше, аніж ці дії та заяви, які розкривають колоніальну мету Америки та її союзників. Незважаючи на усі злочини проти Умми, вони не тільки привели до провалу мети колонізаторів, алей й спонукали мусульман до того, щоб встати на захист своєї релігії . Мусульмани зрозуміли , що той, хто простягнув руку Америці та її союзникам, перешкоджає поверненню Другого Праведного Халіфату.

Ми скажемо цим колонізаторам, що повернення Халіфату, правління в якому здійснюється за методом Пророка ﷺ, прийде з дозволу Аллаха, тому що це — обіцянка Аллаха та радісна звістка від Його Посланця ﷺ. І нагадаємо мусульманам слова Всевишнього Аллаха:

وَلا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا سَبَقُوا إِنَّهُمْ لا يُعْجِزُونَ

«Нехай не думають невіруючі, що вони випередять інших. Воістину, їм не втекти» (8:59).

Жіночий відділ Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Вівторок, 20 Мухаррам 1439г.х.
10.10.2017 р.

Головне меню