Західні країни створюють негативну атмосферу у відношенні Ісламу і мусульман, щоб запобігти поверненню Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Західні і регіональні країни активно використовують паризькі події для створення міжнародної громадської думки, що найбільшою загрозою для людства є загроза тероризму, утворена «ІДІЛ» та деякими іншими організаціями.

Однак при уважному спостереженні стає очевидним, що Захід добре розуміє масштаби змін, що відбуваються в Ісламській Уммі, спрямовані у бік Ісламу загалом, і до ідеї Халіфату за методом пророцтва - зокрема. Отже, актуальним питанням для нього в даний час є запобігання появі нового Праведного Халіфату. Стало зрозумілим, що переслідуваний західними країнами план зі здійснення цієї мети полягає у зображенні Ісламу як релігії, що сприяє «тероризму», і що його послідовники - варвари, дикуни і кровопивці. А тому вони використовують паризькі події з метою відвести погляди від того, хто насправді стоїть за ними, залякуючи західні суспільства Ісламом і мусульманами, щоб ці суспільства стали турбуватися за свою безпеку і погодилися на війну, розв'язувану їх країнами проти Ісламу і мусульман під приводом боротьби з «тероризмом» і для підтримки миру та безпеки серед людей.

Підготовка такої атмосфери в останні роки проводиться для виправдання жорстоких актів тероризму, здійснюваних західними країнами проти мусульман. Вони хочуть переломити прагнення мусульман до зміни на основі Ісламу, залякати і відвернути їх від ідеї Халіфату після того, як вони побачили його перекручену модель («ІДІЛ»), а також змусити їх зневіритися у можливості його встановлення в образі Праведної держави за методом пророцтва, щоб мусульмани продовжували бути покірними західному пануванню.

Протистояння цій створюваній Заходом атмосфері і зрив його політики щодо Ісламу і мусульман передбачає виявлення того, що історія раніше не знала терактів і злочинів, подібних до тих, що проводили західні країни. А також того, що саме Захід сьогодні панує у світі і нав'язує йому свою культуру, а тому і несе повну відповідальність за все те зло і порочність, які відбуваються у світі. Також необхідно виявляти той факт, що здійснювані дії, такі як вбивство мирних цивільних осіб, суперечать положенням Ісламу, й Іслам заборонив це, а тому мусульмани не можуть нести відповідальності за ці дії. Відповідно, неприпустимо обмовляти Іслам і засуджувати його в подібних діях, і, більше того, відповідальність за подібні масові вбивства лягає на західні країни, і не важливо, були ці дії у відповідь реакцією мусульман на злочини цих країн, або ж це були сплановані з їх боку акти для знаходження приводу у боротьбі проти Ісламу і мусульман. На додаток до цього необхідно утворити громадську думку про те, що звільнення мусульманських країн від впливу невірних окупантів неможливо досягти за допомогою актів, що відбулися в Парижі. Навпаки, подібні дії ще більше збільшують втручання західних країн до країн мусульман. А тому мусульманам необхідно об'єднатися навколо політичного проекту, метою якого є встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, використовуючи реальну силу мусульман в армії та інших відомствах. І тільки за допомогою встановлення цієї держави буде досягнуто звільнення ісламських країн від впливу невірних колонізаторів. Більше того, саме ця держава понесе послання Ісламу як світло і прямий шлях всьому світу і звільнить світ від зла та злочинів західних країн.


Усман Баххаш
Голова Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Газета «Ар-Рая»
13 Сафара 1437 х.
25.11.2015 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню