Студентське суспільство «Аль-Вай» організувало акцію на підтримку аль-Кудса

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Суспільство студентів «Аль-Вай» в Ісламському університеті Гази організувало акцію протесту проти об’явлення Америкою аль-Кудса столицею єврейського утворення.

Захід з вимогами підсилити дії для звільнення усієї Палестини із рук сіоністів пройшов 13 грудня.

На акції учасники скандували гасла «О армії мусульман, аль-Кудс волає до вас по допомогу! Хто ж із вас відповість?!», «Аль-Кудс звільнять армії мусульман, як звільнив його Салахуддін!», «Аль-Кудс відкритий Умаром аль-Фаруком, звільнений Салахуддіном, захищений Абдуль-Хамідом, а ким же буде врятований?», «Хайфа, Акка, Яффа та інші — такі ж «червоні лінії», як аль-Кудс, які також переступили. Наш обов’язок — їх звільнити!» та ін.

Поруч з цим, «Аль-Вай» провів різноманітні акції по розміщенню плакатів з гаслами на території університету та кампусу, провів багато роз’яснювальних робіт та дискусій серед студентів для того, щоб донести важливість розуміння палестинської проблеми як проблеми Ісламу, яка вимагає негайної мобілізації мусульманських армій для повного звільнення . Тут недозволено розділяти між аль-Кудсом та іншими окупованими палестинськими містами. А що стосується самітів та надій на Радбез ООН, то це — чергові втрати, від них не буде блага, тому що вони усі є колонізаторськими інститутами, які створили єврейське утворення та зміцнили його на Палестинській землі.

Газета «Ар-Рая»
27.12.2017

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню