У Газі відбувся симпозіум на тему «Аль-Кудс — столиці Халіфату» на підтримку Єрусалиму

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у центральній частині сектора Газа провів ідейно - політичний симпозіум на тему «Аль-Кудс — столиця Халіфату», який відбувся 23 грудня за участю значної кількості гостей.

У ході виступу шейх Тарік Абу Урайбан, торкаючись проблеми Палестини, розповів присутнім про останній розвиток подій навколо ситуації зі злочинним визнанням Трампом Єрусалиму столицею єврейського утворення. На заходів учасники торкнулись розпливчатих позицій мусульманських арабських та неарабських правителів, засудили їх за прояв бездіяльності, співучасть у змові проти Палестини та аль-Кудса та за їх абсолютно неприйнятну реакцію у відповідь на американську зарозумілість.

Шейх Тарік Абу Урайбан на симпозіумі звернувся до Ісламської Умми з закликом виконати свій ваджиб по вирішенню палестинської проблеми та наданню допомоги, тому що це — проблема усього мусульманського світу. Він закликав не бути покірними перед правителями після того, як вони продемонстрували своє віроломство. Було зазначено, що Умма повинна висунути свої армії на звільнення Палестини, і вони здатна це зробити, поклавши край існуванню єврейського утворення та очистивши від нього Благословенні землі. Що стосується вичікувань у політичних коридорах міжнародних інститутів, таких як ООН, та покладання надій на її резолюції, то це усього лише ускладнить проблему і даремно виб’є із сил.

На заході, який відбувся, аудиторія показала чудову взаємодію, гості задавали багато питань та коментували виступи, що підтверджує їх міцну прив’язаність до Палестини та їх рішучу відмову від будь-яких рішень, які, по суті, є різноманітними приводами або виправданнями, що покінчити з проблемою.

Газета «Ар-Рая»
27.12.2017

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню