Поки Путін бомбардував Сирію, російсько-турецькі відносини «помітно просунулись уперед»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Росії Володимир Путін 30 грудня скерував привітання з наступаючим Новим роком президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану і зазначив, що у році, який минає, вдалось помітно просунутись уперед у розвитку двобічного співробітництва, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».

У своєму привітанні голова Кремля підкреслив, що «у році, який минає, вдалося не лише у повній мірі відновити російсько-турецькі відносини, але й помітно просунутись уперед у розвитку двобічного співробітництва у ряді областей». «Тісна взаємодія наших країн дозволила поставити надійний заслон на шляху подальшого поширення терористичної загрози на Близькому Сході та створити умови для запуску політичного процесу врегулювання сирійського конфлікту», — заявив Путін, а також підвередив готовність до продовженню конструктивного діалогу та активної спільної роботи по усім питанням двобічного, регіонального та міжнародного порядку денного.

«Ар-Рая»: «…у році, який минає, вдалося не лише у повній мірі відновити російсько-турецькі відносини, але й помітно просунутись уперед …». Ці слова злочинця Путіна означають те, що поки його літаки несли смерть сирійському народу, влаштовували різанину за різаниною, руйнували дома, мечеті та лікарні, замість того. щоб воювати з Росією або, хоча б, обірвати ці зв’язки, Ердоган виводив їх далеко «уперед». Хіба після цього та усіх тих ударів, які наніс Ердоган по сирійській революції, не наївно та глупо вважати, що в Ердогані та в його режимі є якесь благо?

Газета «Ар-Рая»
3.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню