Масові протести в Ірані

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У Тегерані та інших іранських містах відбулись масові протести проти дорожнечі, а також внутрішньої та зовнішньої політики уряду. Учасники протестів повідомляють про загиблих та поранених під час розгону демонстрацій (ЗМІ).

«Ар-Рая»: міста Мешхед, Шираз та Ісфахан, заселені персами, вважаються оплотом правлячого режиму в Ірані, тому дані демонстрації сильно його струснуть. Протести демонструють внутрішні небезпечні хвороби, від яких страждає держава, яка ось-ось готова вибухнути зсередини. Це серйозний показник фіаско нинішнього режиму в отриманні підтримки людей у ключових для нього регіонах Хоча подібні протести пройшли в Ахвазі на півдні юге, Керманшахе на заході,Белуджистані на сході або серед азербайджанців на північному заходу, проте дані території заселені так званими «меншостями», які не впливають на стабільність режиму, що і так утискає дані регіони, виходячи із свого дешевого націоналізму.

Серйозність ситуації та спалах у містах Ірану протестів як лісова пожежа примусили режим, у тому числі і Корпус Стражів Ісламської революції, зробити заяви, як зазвичай роблять усі нинішні нікчемні правителі-тирани ісламського світу, зі звинуваченнями Заходу у підбурюванні демонстрантів проти держави, з метою ззовні прикрити свою неспроможність всередині.

Іранському режиму варто знати,що час відплати вже близько. Горе матерів та плач дітей у Шамі будуть прокляттям переслідувати іранський режим та його банди, а правителі Ірану, Єгипту, Саудівської Аравії, Туреччини та інші не зможуть уникнути помсти Умми за своє зрадництво та раболіпство перед Америкою.

Газета «Ар-Рая»
3.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню