О народ Ємену! Припиніть проливати кров та захистіть країну, встановивши Праведний Халіфат за методом пророцтва!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Глава Генштабу єменської армії генерал-майор Тахер аль-Укайлі заявив про те, що «на горизонті вимальовуються ознаки перемоги», а повстанське угрупування (хоусіти) охопило «розчарування та відчуття неминучого програшу через великі втрати у людях та через поразки».

Як повідомляють ЗМІ, про це він заявив у ході телефонної розмови з біглим президентом Абд Раббо Мансуром Хаді. У свою чергу, Хаді високо оцінив досягнення урядових військ проти хоусітів у регіонах Ніхм та Ель-Джауф на підступах до столиці Сані та підкреслив необхідність продовжити ці перемоги до повного контролю над столицею. Зі свого боку, віце-президент Ємену генерал-лейтенант Алі Мохсен Салех високо оцінив підтримку, що надається силами арабської коаліції єменському уряду.

«Ар-Рая»: на жаль, англо-американський конфлікт за панування над Єменом не завершиться, а ситуація буде періодично знаходитись у руках то американських, то англійських агентів на місцях, які захищають інтереси даних держав. Кровопролиття та нестабільність в Ємені не припиняться доти, доки Держава Халіфат за методом пророцтва не візьме ситуацію у свої руки. Чи усвідомлює народ Ємену цю істину, чи вдарить обом сторонам по рукам та скерується до встановлення Халіфату, перш ніж вороги досягнуть свого і перш ніж буде пролито більше чистої крові?

Газета «Ар-Рая»
3.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню