Слова, якій дійшли до людей від пророків минулого: «Якщо немає сорому, то роби що хочеш»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган пообіцяв, що його країна зробить усе можливе, щоб запобігти створенню «коридору терористів», повідомляє агентство «TRT».

За словами президента, США та низка західних держав забезпечили зброєю терористів, що діють уздовж сирійсько-турецького кордону. «Після цієї підтримки терористи зовсім осміліли. Віднині Туреччина буде через це вживати конкретних заходів», — запевнив Ердоган журналістів на борту літака у ході свого повернення з африканського турне.

«Ар-Рая»: нахабність Ердогана у спробі обдурити Іслаську Умму досягла крайньої межі. У той час,коли він говорить про протистояння Америці, одночасно він відкриває на своїй території бази для її хрестового походу проти Ісламу, для бомбардувань сирійського народу, чию країну перетворили на руїни. Ось тепер він заявляє про те, що вживе «конкретні заходи» проти «коридору терористів», незважаючи на те, що його режим більше за усіх допоміг Америці побудувати цей «коридор», щоб розбити революцію Шаму. Ми пам’ятаємо, як Америка привела курських сепаратистів із гір Канділь Іраку у сирійський Айн-ель-Араб для «боротьби з «ІД» через Туреччину та при її підтримці.

Турецький режим Ердогана обертається навколо США, не роблячи і не збираючись робити у майбутньому нічого із того, що не продиктує йому Америка. Усі ці заяви порожні та представляють собою лише пил у вічі мусульман, щоб вони не бачили істину. Врешті решт, мета режиму — придушити рух Умми до звільненню від влади зла та тиранії, що нависла над нею. Проте підступи Ердогана та Америки зазнають поразки, з дозволу Аллаха. Їх брехня явна, а фактичні зміни для Умми вже у дорозі, і зовсім скоро Америка, її агенти та слуги втратять свою опору у мусульманських країнах.

Газета «Ар-Рая»
3.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню