Пакистанці виражають гнів у підтримку Аль-Кудса

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

А палестинська адміністрація «дякує» їх, проголосивши звільнення Кашміру «тероризмом»

Палестина відкликала свого посла у Пакистані Валіда Абу Алі, повідомляє «Аль-Джазіра» 31 грудня. Причиною тому послужила його участь у мітингах протесту у підтримку Аль-Кудса, які відбулись у національному парку Ліакат-Баг у місті Равалпінді, в яких також взяв участь лідер руху «Джамаат-уд-Дава» Хафіз Мухаммад Саід, звинувачуваний у «тероризмі» в Америці та Індії.

Як заявили у міністерстві закордонних справ Палестини, «Палестинська держава підтверджує свою прихильність збереженню хороших відносин з Індією, підтримує її зусилля у війні з «тероризмом», а також стоїть поруч з Нью-Делі у протистоянні «терористичним загрозам», яким піддається Індія».

«Ар-Рая»: також, як між народами Пакистану та Палестини існує паралель — обидва понесли величезні жертви для звільнення своїх країн, таким же чином і правителі Пакистану та Палестини ідентичні між собою — як і решта мусульманських лідерів, вони однаково зрадили свої території — Кашмір та Палестину — і, визнавши агресорів «Ізраїль» та Індію, зав’язали з ними «дружні стосунки».

Далі,по велінню Америки — головного ворога Ісламу та мусульман — і по підкоренню мусульманських правителів опір народів окупантам відразу було проголошено «тероризмом»! Тим часом агресори — Індія та єврейське утворення — були співчутливо визнані державами, які воюють з «тероризмом», хоча насправді вони пригноблюють та переслідують тих, хто прагне звільнитись від їх окупації. Звичайно, це недивно бачити як з боку індуїстської держави, так і єврейської, як з боку злочинної Америки, так і інших колонізаторських держав. Усі вони разом підтримують «Ізраїль» та Індію, потурають їм і навіть визнають їх окупацію Кашміру та Палестини, оскільки це слугує інтересам колонізаторів.

Проте подив виникає у тому, що жалюгідні погляди палестинської адміністрації співпадають з поглядами хрестоносців із США, єврейського утворення та Індії, а також західних держав навколо того, що протистояння народу індуській окупації є «тероризмом», а лідери ісламських рухів, які протистоять окупації, такі як Хафіз Мухаммад Саід — «терористами». Палестинській владі соромно від того, що їх посол у Абу Алі зустрівся з Хафізом Саідом на масових мітингах у підтримку Аль-Кудса з закликом звільнити Палестину і вийти проти Америки!

Цієї ганьби виявилось замало для палестинської адміністрації, тому що її зовнішньополітичне відомство іще заявило про те, що «Палестинська держава підтверджує свою прихильність збереженню хороших відносин з Індією, підтримує її зусилля у війні з «тероризмом», а також стоїть поруч з Нью-Делі у протистоянні «терористичним загрозам», яким піддається Індія». На підґрунті чого голова палестинського МЗСу по прямій вказівці Аббаса негайно відкликав посла у Пакистані.

У палестинського народу вже розвіялись усі сумніви навколо того, що «Організація звільнення Палестини» (ОЗП) та палестинська адміністрація не представляють ані Палестину, ані її народ, а ставленики цієї організації у владі, які відмовились від більшості територій на користь євреїв, вже не дивують своєю позицією до дій по звільненню Кашміру як до «тероризму». Від таких правителів цілком очікувана їх підтримка окупації Кашміру індусами та виступ проти пакистанського народу, навпаки, який жадає допомогти звільненню Палестини і закликаючого свої армії виконати свій великий шаріатській обов’язок.

Нам залишається нагадати мусульманській армії Пакистану про те, що шлях до Аль-Кудсу та до молитви, яку вона жадає здійснити в Аль-Аксі, лежить через Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва. Тому ми просимо армію надати допомогу Хізб ут-Тахрір для негайного його встановлення.

Газета «Ар-Рая»
10.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню