Конференція по наданню допомоги аль-Кудсу — чергова змова проти нього

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Закінчилась аль-Азхарська міжнародна конференція під патронажем Абдуль-Фаттаха ас-Сісі, проведена у підтримку аль-Кудса.

Вона була організована університетом аль-Азхар при співробітництві з Мусульманською радою старійшин. У ній взяли участь вчені, політики, священнослужителі, мислителі, письменники більше аніж із 86 країн, щоб обговорити питання відновлення громадської свідомості:

навколо проблеми Єрусалиму,
— його арабської ідентичності,
та міжнародної відповідальності перед ним.

«У завершальній доповіді доктор Ахмад аль-Тайіб підкреслив арабську особливість аль-Кудса як столиці незалежної Палестинської держави та необхідність забезпечити функціонування Палестини як члена міжнародних організацій та органів.

У доповіді було викладено наступне: «Аль-Кудс — це проблема мусульман та християн. Аль-Кудс беззаперечно є арабським, це глибоко закарбовано в історії за 2700 лет до появи там іудеїв». Також на конференції по ініціативі аль-Азхара було прийнято визнати 2018 — роком аль-Кудса» («SputnikArabic»).

Ця та їй подібні конференції (точніше — змови) були проведені лише з однією метою: зміцнити позицію «Ізраїлю» на землях Ісламу та мусульман. Адже конференції проходять під егідою тих, хто укладає та захищає принизливі угоди з «Ізраїлем». У цих угодах визнається законним існування «Ізраїлю» та його прав на землі Ісламу. Перш ніж зупинитись на зрадництві цих конференцій , необхідно проаналізувати наступне:

1) Питання Палестини розглядається у Шаріаті лише з точки зору окупації земель Ісламу. Требу розуміти, що Палестина — це невід’ємна частина окупованих ісламських земель. Тому дослідження питання повинно (ваджиб) будуватись на цьому тому що це — основа. Спроба змовчати або приховати основу проблеми Палестини є початком віроломного шляху , адже подібне тягне до приховання правильного рішення від мусульман. Замість того, щоб поглянути на Палестину як на окуповану територію і на необхідність висунення армій мусульман для її звільнення та повернення під опіку Ісламської Держави, вони обговорюють святість мечеті аль-Акси, легітимність її площі у 144 тис. м², яким чином проявити турботу та опіку про аль-Аксу, зберегти її кордони , виконати обряди — і усе це під окупацією іудеїв. Їх дуже турбує перенесення посольств із одного місця у друге!

Університет аль-Азхар чудово знає закон Шаріату про окуповані землі Ісламу і те, як його втілити . Доказом тому наведемо фетву аль-Азхара, видану ним до миті, як він став рупором Заходу:

Фетва вчених аль-Азхара про необхідність джихаду для звільнення Палестини та мечеті аль-Акса

«Після прийняття рішення про розділення Палестини у 1947 р. вчені аль-Азхара звернулись до синів арабів та Ісламу зі словами:

هَٰذَا بَيَانٞ لِّلنَّاسِ وَهُدٗى وَمَوۡعِظَةٞ لِّلۡمُتَّقِينَ

«Це є роз’яснення людям, вірне керівництво та увещевання для богобоязливих» (3:138).

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

О мусульмани! Справа зроблена, хмари тиранії та несправедливості згустились над Палестиною. Але ж там — мечеть аль-Акса, перша кибла, третя заборонена мечеть, місце, куди перенісся печать усіх пророків — Мухаммад ﷺ.

Для вас стало очевидним, що брехня досі не приборкана, пристрасть охопила розуми, угода , яку вони порахували дверима для справедливості та неупередженості, виявилась тим, що упорядкувало тиранію та несправедливість. Сьогодні не залишилось терпіння у відношенні несправедливості, використовуючи яку вони хочуть утискати нас у наших країнах, стиснути наші груди, розділити людей, яких за допомогою релігії, мови та почуттів об’єднав сам Аллах.

Резолюція ООН — це рішення, на винесення якої у неї немає прав. У цьому рішенні — одна брехня, там немає і долі правди або справедливості. Палестина належить арабам і мусульманам, саме за неї вони жертвували життями, проливали свою кров . І, з дозволу Аллаха, вона залишиться у них, навіть якщо це перечить союзу брехунів. Адже ніхто, ким би він не був, не має права віднімати її та розділяти.
Захищайте Палестину, відженіть вовків від лігва левів, бийтесь на шляху Аллаха:

۞فَلۡيُقَٰتِلۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ ٱلَّذِينَ يَشۡرُونَ ٱلۡحَيَوٰةَ ٱلدُّنۡيَا بِٱلۡأٓخِرَةِۚ وَمَن يُقَٰتِلۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ فَيُقۡتَلۡ أَوۡ يَغۡلِبۡ فَسَوۡفَ نُؤۡتِيهِ أَجۡرًا عَظِيمٗا

«Нехай б’ються на шляху Аллаха ті, які купують (або продають) мирське життя за останнє життя. Того, хто буде битись на шляху Аллаха і буде вбитий або одержить перемогу, Ми обдаруємо великою нагородою» (4:74),

ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ يُقَٰتِلُونَ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِۖ وَٱلَّذِينَ كَفَرُواْ يُقَٰتِلُونَ فِي سَبِيلِ ٱلطَّٰغُوتِ فَقَٰتِلُوٓاْ أَوۡلِيَآءَ ٱلشَّيۡطَٰنِۖ إِنَّ كَيۡدَ ٱلشَّيۡطَٰنِ كَانَ ضَعِيفًا

«Ті, які увірували, б’ються на шляху Аллаха, а ті, які не увірували, б’ються на шляху тагута. Тому бийтесь з помічниками диявола. Воістину, підступи диявола слабкі» (4:76).

Знайте, що джихад зараз став фардом-айн кожному, хто здатен на це своєю душею, майном, а хто не буде брати участь у цьому, на того обрушиться гнів Аллаха:

إِنَّ ٱللَّهَ ٱشۡتَرَىٰ مِنَ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ أَنفُسَهُمۡ وَأَمۡوَٰلَهُم بِأَنَّ لَهُمُ ٱلۡجَنَّةَۚ يُقَٰتِلُونَ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ فَيَقۡتُلُونَ وَيُقۡتَلُونَۖ وَعۡدًا عَلَيۡهِ حَقّٗا فِي ٱلتَّوۡرَىٰةِ وَٱلۡإِنجِيلِ وَٱلۡقُرۡءَانِۚ وَمَنۡ أَوۡفَىٰ بِعَهۡدِهِۦ مِنَ ٱللَّهِۚ فَٱسۡتَبۡشِرُواْ بِبَيۡعِكُمُ ٱلَّذِي بَايَعۡتُم بِهِۦۚ وَذَٰلِكَ هُوَ ٱلۡفَوۡزُ ٱلۡعَظِيمُ

«Воістину, Аллах купив у віруючих їх душі та майно в обмін на Рай. Вони б’ються на шляху Аллаха, вбиваючи та гинучи. Такою є Його обіцянка та зобов’язання у Таураті (Торі), Інджилі (Євангелії ) та Корані . Хто виконує свої обіцянки краще Аллаха? Зрадійте ж угоді, яку ви уклали. Це і є великий успіх» (9:111)».

(джерело: енциклопедія Палестинських фетв).

Давайте поглянемо з іншого боку. Хіба аль-Азхар став джерелом для злочинних резолюцій та угод ООН та інших організацій? Саме вони брали участь у винесенні резолюцій про розділ Палестини у 1948 та 1967 рр. Сьогодні ці резолюції не сходять з вуст держав Заходу та його організацій. Ці резолюції тягнуть за собою:

— відмову від земель Ісламу,
— визнання окупації з боку «Ізраїлю»,
— визнання розділення аль-Кудса на Східний та Західний ,
— визнання американського політичного проекту «дві держави для двох народів»,
визнання встановлення світської палестинської країни , задачею якої буде охорона «Ізраїлю».

І хіба усім цим буде задоволений Аллах? Хіба це рішення засноване на Шаріаті? З яких пір організації, створені Заходом, стали джерелом для вирішення проблем мусульман, а членство у них — розвитком? Саме ці організації визнали розділення та дроблення Палестини, і вони не звертались за рішенням до Шаріату Аллаха. Що з вами стало після того, як ви були колискою знань, притулком Ісламу, силою, яка рухає на боротьбу на шляху Аллаха?! Чи це той аль-Азхар, який ми знали в епоху Ісламської Держави та в епоху величі Ісламу? Сьогодні ви перебуваєте під владою, яка не має ані граму легітимності перед Всевишнім. Ваші фетви стали злочинними, немає у них зв’язку з законами Всевишнього, навпаки, вони видаються в угоду правлячим режимам. У ваших фетвах немає місця істині, немає відкритого протистояння Заходу та його агентам.

Саме таким є сьогодні положення вчених аль-Азхара під затишком світських законів. Вони слідують за пристрастями нікчемних правителів, видають те, чим задоволений режим, але не те, що наказав Аллах. Ця конференція — ніщо інше, як здійснення бажань Заходу, це іще одна зброя у його брудних руках, щоб здійснити дроблення земель Ісламу, втілити проект «дві держави для двох народів», з чим і погодився аль-Азхар.

Хіба ви не боїтесь гніву Аллаха в обох світах? Чому ви не несете той, що покладений на вас як на вчених, адже ви повинні роз’яснювати істину і не приховувати знання? Що з вами, ви граєте законами Аллаха, щоб знайти здобути милість правителів та Заходу? Де дотримання вами прав Ісламу та прав Умми?

Сьогодні Палестина не потребує подібних конференцій та заяв, що виражають сум та несхвалення. Вона потребує висунення мусульманських армій для викорінення усього «Ізраїлю» з земель Ісламу та встановлення держави Халіфат, правління у якому буде здійснюватись за методом пророцтва.


Газета «Ар-Рая»
Хасан Хамдан
17Джумада аль-уля 1439 р.х.
03.12.2018 р.

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню