Ас-Сісі успішно прокладає собі шлях на другий президентський строк, що радує «Ізраїль»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Вихід колишнього прем’єр-міністра Єгипту Ахмеда Шафіка із передвиборчої президентської гонки в Єгипті значно збільшує шанси президента Абдуль-Фаттаха ас-Сісі на перемогу у майбутніх виборах.

Як повідомляє «arabi21.com», про це 10 січня пише у своєму блозі «ізраїльський» військовий та політичний експерт по арабським країнам, журналіст Йоні Бен-Менахем.

«В останні дні поширилась інформація про те, що єгипетські спецслужби почали вимагати від журналістів та представників естради підтримати президента ас-Сісі у президентській гонці і не лякати народ тим, що він повторить долю жителів Сирії та Ємену, якщо ас-Сісі не виграє іще один строк», — написав Бен-Менахем у своїй статті, а також зазначив: «Ізраїль» не втручається у внутрішні справи Єгипту, але розумно припустити, що вищий «ізраїльський» політичний ешелон буде вдоволений, якщо президент ас-Сісі переможе на виборах і виграє іще один строк».

«Президент ас-Сісі сприймається в «Ізраїлі» як найбільш рішучий арабський лідер у війні з «тероризмом» і як прибічник регіонального політичного процесу, який врешті решт призведе до мирній угоді між «Ізраїлем» та палестинцями. Співробітництво в області безпеки між «Ізраїлем» та Єгиптом чудове, і Єгипет також виступає посередником між «Ізраїлем» та «ХАМАС», — зазначив експерт.

«Традиційно Єгипет був однією із найбільш важливих країн на Близькому Сході, але в останні десятиріччя його вплив значно знизився — як через економічні причини, так і з причини високої ціни, яку заплатив Єгипет через мирний договір з «Ізраїлем» і переходу під американський патронаж. Оскільки широкі прошарки єгипетського суспільства не примирились з «Ізраїлем» або були розчаровані мирною угодою, мир як і раніше зберігається між країнами, але не між народами», — приводить «arabi21.com» слова Ягіля Хенкіна, експерта із Єрусалимського інститут стратегічних досліджень (JISS).

«Ар-Рая»: хоча ас-Сісі прагне виграти вибори в Єгипті, що радує хрестоносців із Америки та єврейське утворення, тому що єгипетський президент надає їм велику кількість безкоштовних послуг, тим не менш, варто відзначити, що нинішній режим - американський слуга складається не лише із ас-Сісі, а представляє собою усю військову структуру країни, яка контролює усі органи влади та служить Америці, починаючи з часів військового перевороту Гамаля Абдель Насера у 1952 році. Ас-Сісі — усього лише пішак у руках невірних колонізаторів, контролюючих наші країни за допомогою таких же зрадників – простофіль, які не мають до Умми та її великого Ісламу ніякого відношення.

Незастосування Ісламу у реаліях життя мусульман, проникнення цих зрадників у владу, їх контроль над усіма аспектами політичної, військової, культурної та медіа сфер вселяє єврейському утворенню та стоячим за ним невірним західним державам на чолі з США спокій за своє майбутнє на наших землях. Тому усі мусульмани повинні серйозно та щиро працювати над тим, щоб скинути ці зрадницькі режими, поставлені у наших країнах, встановити Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва і тим самим повернути Уммі її велич, славу та пошану, а також позбутися від гегемонії її ворогів. Будь-яка діяльність, яка не має на своїй меті привести Іслам до влади — порожнє витрачання часу, вона не позбавить нас від колонізаторів та їх рабів-правителів.


Газет «Ар-Рая»
24.01.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню