Йорданський режим заарештував голову інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Злочинні органи йорданського режиму по держбезпеці та придушенню продовжують відчайдушну кампанію по переслідуванню хлопці із Хізб ут-Тахрір.

Так, 16 лютого біля трьох годин ночі силовики штурмували дім голови інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії устаза Мамдуха Абу Сави Кутейшата, вирвали двері, навели жах на його родину та заарештували його. У цей же час аналогічна атака силовиків скоєна у домі члена ІО устаза Мухаммада Заллюма, який також був заарештований. Таким чином, силовики, розпорощавшись з останніми рештками своєї честі, не погребували піти на те, що навіть мушріки Мекки вважали нижче своєї гідності, а найгірший із невірних та тиранів Абу Джахль боявся, щоб про нього стали говорити, що він лякає доньок Посланця ﷺ!

У зв’язку з цим інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії видав звернення для преси від 16 лютого на тему «Репресивний апарат режиму та розвідки вдирається у дома голови та члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії та арештовує їх серед ночі», де засудив дії йорданського режиму та поклав на нього усю відповідальність за збереження здоров’я заарештованих хлопців:

«Ми вважаємо, що відповідальність за безпеку та здоров’я голови інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Йорданії та усіх хлопців Хізб ут-Тахрір, ув’язнених у тюрмах та слідчих ізоляторах, лежить на службах безпеки та розвідки йорданського режиму. Ми знов заявляємо режиму та усім його службам, що ці варварські дії з їх боку не зломили і, тим більше, не зломлять хлопців Хізб ут-Тахрір», — говориться у заяві.

«Їм не відвернути нас від несення заклику до Ісламу на інтелектуальному та політичному рівні,а також від діяльності по реалізації проекту встановлення Халіфату за методом пророцтва, який звеличить Умму. Ми продовжуємо відстоювати інтереси Умми, роз’яснювати Уммі положення Ісламу, розкривати змови режиму з ворогами мусульман в особі сіоністів та безбожного Заходу, і, звичайно ж, закликати Умму до політичної діяльності по скиненню режиму та встановленню ісламського правління у праведному Халіфаті», — запевнили в організації.

Газета «Ар-Рая»
21.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню