У Політехнічному університеті Палестині відбувся форум на тему «Американські спроби покінчити з палестинською проблемою»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У Політехнічному університеті Палестині в Ель-Халілі відбувся форум, який був присвячений американським спробам врегулювати палестинську проблему шляхом її «розколу» на окремі складові питання.

На заході, що відбувся 13 лютого, організатором якого виступила студентська спільнота «Аль-Вай», лектор д-р Ібрахім Аль-Касраві та учасники обговорили у форматі діалогу найбільш важливі із досьє, на які Америка розділила проблему благословенних земель Палестини та за допомогою яких вона намагається її вирішити. На форумі д-р Аль-Касраві кожне окремо розглянув зі слухачами такі питання, як проблема аль-Кудса, палестинських біженців, «ізраїльських» поселень, кордонів, а також обговорив так звану «угоду сторіччя». Учасники дійшли висновку щодо того, що варто стерегтись такого роду «угод» та проектів, які є змовами з боку Америки та Заходу проти благословенних земель.

На форумі аль-Касраві підкреслив важливість наявності в Уммі політичної свідомості навколо підступів Заходу та політики «міжнародної спільноти». Ця свідомість необхідна для того, щоб активно протистояти цим змовам та ненависним політичним маневрам , що не несуть ніякого блага ані Палестині, ані її народу. На заході особливо відзначили той факт, що кардинальне рішення палестинської проблеми лежить у звільненні усіх окупованих територій за допомогою залучення мусульманських армій.

У ході лекції лектор виключив здатність Заходу та Америки вирішити питання благословенної землі Палестини, тому що вона пов’язана не з ними, а з Ісламською Уммою та її вірою.

Газета «Ар-Рая»
21.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню