Пакистанський режим використовує армію в американських інтересах

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Пакистанський режим направив 1000 солдатів у королівство Саудівської Аравії. Це вже друга відправка пакистанських військ, раніше туди ж було направлено 1600 військових.

Як зазначає пакистанський відділ партії Хізб ут-Тахрір у своєму зверненні для преси від 20 лютого під назвою «Припиніть колонізаторську експлуатацію наших солдатів!», відправка пакистанських військових сталася зовсім не туди, куди треба, не вчасно і не в інтересах мусульман, а виключно у межах американських планів, які втілюються через маріонеткові режими у мусульманському світі.

«Пакистанські озброєні сили були передислоковані подалі від східних кордонів, де Індія вбиває мусульман окупованого Кашміру, на західні для того, щоб врятувати американських військових від муджахідів у племінному районі. У той час, коли мусульмани Сирії, М’янми, Палестини та Кашміру просять допомоги, пакистанське керівництво направляє її головному кровавому прибічнику Америки у Перській затоці — королю родини Саудів, тому що він фінансує криваві війни проти мусульман в Ємені, оберігає від краху американського тирана у Сирії та перешкоджає перемозі революціонерів», — зазначили в організації.

«Коли справа стосується визволення окупованих ісламських територій, пакистанський режим наполягає на тому, що його задача — захистити свої, а коли треба здійснити американські проекти та його агентів, то страх режиму випаровується», — говориться у зверненні».

«Так, Масджид ан-Набаві та Кааба мають право на нашу кров, проте благословенна мечеть аль-Акса хіба не має того ж права? А ріки мусульманської крові, яку проливають озвірілі армії невір’я, хіба не треба зупинити ? Безперечно, зараз є крайня необхідність у Халіфаті за методом пророцтва, у якому наші доблесні війська будуть битись заради вдоволення Аллаха і отримають від Нього Рай за те, що відповіли на волання пригноблених», — заключає організація.


Газета «Ар-Рая»
28.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню