Європейські політики стурбовані ростом Ісламу та кількістю мусульман у їх країнах

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У п’ятницю 09.03.2018 на сайті «Аль-Кудс аль-Арабі» з’явилась новина:

«Спікер угорського парламенту Ласло Кевер сказав, що кількість мусульман, які роблять молитви у мечеті у британській столиці Лондоні, до 2020 року буде рівним кількості тих, хто поклоняється у церквах. Потім додав: «Ми повинні уникнути такого у нашій країні». У своєму виступі на форумі у місті Шопрон, розташованому у західній частині Угорщини, Кевер сказав, що з 2001 року у Лондоні було закрито 500 церков порівняно з появою 423 нових мечетей у місті.

Він зазначив, що число мусульман та християн, які роблять молитви у Лондоні, складає від 800 до 900 тисяч людей і додав: «Проте 50% віруючих християн старше 65 років, а 50% практикуючих мусульман — молодше 25 років ».

Потім Кевер додав: «Ось як виглядає культурна та демографічна структура Британії. Питання у тому, чи хоче Угорщина уникнути такої ситуації?».

«Ар-Рая»: страх правителів та політиків західних держав стає усе більш очевидним. Ненависть та злоба до мусульман та Ісламу вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Вони знають (і навіть розуміють), що Іслам — це істинна культура та єдина альтернатива їх порочній капіталістичній ідеології. Тому вони люто борються проти усього, що пов’язано з Ісламом. Помріть від своєї злоби! Не мине багато часу, і вони побачать становлення держави мусульман, за допомогою якої Аллах піднесе Іслам над іншими релігіями та ідеологіями і не залишиться жодного дому, куди не увійде істинна релігія.


Газета «Ар-Рая»
21.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню