Шляхетні особи Халіля засудили підривну позаучбову діяльність у школах

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Авторитетні представники мусульман (ахлю-ль-халь ва-ль-акд) у Халілі (Хеврон) засудили позакласні змішані (між статями) заходи, з якими учні стикаються у школах.

У вівторок делегація від імені шляхетних осіб та батьків передала листа голові освіти у Халілі, закликавши його припинити діяльність, яка суперечить просвіті Умми і яку здійснюють асоціації, що спонсоруються Заходом, які прагнуть поширити свою, чужду народу Палестини, просвіту.

Делегація підкреслила незгоду народу Палестини з позаучбовими змішаними заходами у школах, відкриттям жіночих шкіл для чоловіків, танцями дівчат перед чужими чоловіками та проведенням спортивних заходів у школах для дівчат у присутності чоловіків. Також делегація закликала організації, які проводять ці заходи, припинити подібну практику серед їх дітей.

У середу, іще делегація від імені шляхетних осіб та батьків міст Ідна, Захірія та Дура звернулись до управління освіти у південній частині Халіля, засудивши позакласні заходи в у школах, закликаючи припинити подібну діяльність та виконувати його обов’язки у тому, що стосується навчання. Делегація закликала припинити ті види діяльності, які вдираються до шкіл та сприяють змішуванню статей, запровадженню лихварства та західної культури, а також віддаляють дітей від Ісламу та шаріатських текстів у дискусіях та діалогах. І усе це відбувається через організації, що фінансуються папськими (католицькими) місіями, які були описані деякими батьками із числа членів делегації як «місіонерські місії», що проводять руйнівну діяльність серед наших дітей під видом позаучбових заходів.

Зі свого боку, член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині, д-р Мусаб Абу Аркуб, що увійшов у делегацію, підкреслив, що необхідно серйозно протистояти цій кампанії, націленої на просвіту наших дітей та створення цілого покоління, відірваного від своєї Умми, релігії та культури. Також він закликав батьків же не пускати своїх дітей на ці підривні заходи, засуджувати цю діяльність та не відкривати двері шкіл для цих підозрілих організацій.

Абу Аркуб пояснив, що Хізб ут-Тахрір у Палестині веде невпинну діяльність разом з народом Палестини, батьками та племенами, щоб запобігти цій прозахідній кампанії у школах. Ця діяльність включає у себе заходи, лекції, проповіді у мечетях, відвідування шкіл та управлінь виховання та освіти, що застерегти від подібної західної атаки на нашу освіту та показати, наскільки вона небезпечна для народу Палестини.


Газета «Ар-Рая»
21.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню