Влада продовжує губити палестинців та викривляти їх концепції

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На сайті агентства «Маан» от 23.03.2018 була опублікована новина про те, що у п’ятницю вранці шостий Міжнародний марафон Палестини «Біжіть до свободи» почався від церкви «Базіліка Різдва Христова» у місті Байт-Лахм за участю більше 7000 палестинців та іноземців.

Генеральний секретар Вищої ради по справах молоді та спорту Ассам Каддумі сказав,що марафон представляє собою свободу Палестини в усіх сферах і що участь у ньому молоді у цьому році є підтвердженням тому, особливо, враховуючи участь у марафоні іноземної молоді поблизу «стіни анексії та розширення».

«Ар-Рая»: позашкільні і так звані «культурні та спортивні» заходи, організовані Палестинською адміністрацією та її закладами, не обмежуються розбещенням моральності та поширенням забороненого змішування (іхтілят) у благословенну п’ятницю, а навіть переходять до знищення та викривлення концепцій, особливо концепції свободи.

Свобода може бути досягнута лише шляхом повного звільнення від військової, політичної, ідейної, економічної та культурної окупації. Що стосується слідування за невірним колоніальним Заходом та його законам, прийняття його ідей, залежності від його підтримки у виді брудних грошей та жебрацтва політичної підтримки — це і є вершина рабства, навіть якщо вони обманюють себе та вводять в оману людей, називаючи це «свободою».

У двері свободи стукають самопожертвою на шляху Аллаха, бажаючи звільнення окупованих територій, відродження Умми та захисту її святинь, а не пробіжками по вулицям, співом та танцями!


Газета «Ар-Рая»
04.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню