Проблема американців — в основі їх ідеології, а не лише у законах

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляється на сайті «Arabi21» від 24.03.2018: «Сотні тисяч людей зібрались у Вашингтоні у суботу, щоб взяти участь, як очікується, у найбільшій демонстрації за останні сто років, закликаючи до підсиленню контролю над придбанням вогнепальної зброї у Сполучених Шатах.

Вийти на демонстрацію їх спонукала стрілянина в одній із шкіл Флориди.

На тлі численних маршів, організованих по усій країні, найбільша демонстрація буде проходити у Вашингтоні недалеко від Капітолія, де знаходяться американські законодавці, сподіваючись вплинути на них.

На одному із плакатів, який був піднятий демонстрантами, що прибули за три години до офіційного початку маршу у середині дня, було написано: «Нехай наші голоси стануть нашою кращою зброєю».

Район був закритий для руху, щоб розташувати біля півмільйону демонстрантів, які зібрались на вулицях з гаслом «хода за наші життя».

«На мій погляд, друга поправка у конституцію США не гарантує право володіти автоматичною зброєю», — сказав 67-річний шкільний вчитель із західної Вірджинії Біллі Маклафлін.

68-річний Джефф Турчін із Нью-Йорку сказав: «Ми не повинні мати вогнепальної зброї у нашому суспільстві. Ці діти праві. Фактично, вони говорять, що Національна стрілецька асоціація платить гроші республіканцям», — партії президента Дональда Трампа, яка контролює Сенат та Палату представників.

«Ар-Рая»: проблема американців полягає не лише у законах країни, але й приховується в основі капіталістичної ідеології та системи, що витікає із неї, яка зробила користь основою усього життя. Таким чином, володарі капіталу із збройних та інших кампаній почали домінувати у політиці, міцно ухопившись за коміри правителів. Вони відповідають за прийняття законів згідно з їх особистими побажаннями та інтересами, незалежно від того, що це веде до лих та криз у країні, а також злочинам у суспільстві. Тому, якщо американці хочуть втілили реальні змінення, які гарантують їм безпечне життя, вони повинні шукати іншу систему, відмінну від нинішньої капіталістичної системи, яка провалилась. Нехай же вони знають, що єдиною істинною та альтернативною є система Ісламу, яка зберігає життя людей та ставить духовні, моральні та гуманні цінності вище матеріальної, а також примушує усіх членів суспільства підкоритись системам, у які не може втручатись людина, оскільки вони виходять від Творця, Знаючого, що їм допоможе та вправить їх положення.


Газета «Ар-Рая»
04.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню