Хізб ут-Тахрір не залишає у спокої нікчемних правителів та їх хазяїв

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У четвер 05.04.2018 на сайті «Sputnik» була опублікована новина:

«Хізб ут-Тахрір аль-Іслямі найбільш небезпечна, на наш погляд, з точки зору своїх дій, своєї пропаганди, тому вона виділена, але це не означає, що ми не займаємось іншими терористичними організаціями», — заявив перший замдиректора ФСБ РФ генерал Смирнов у четвер за підсумками  32-го засідання Ради регіональної антитерористичної структури Шанхайської організації співпраці (РАТС ШОС).

Смирнов зазначив, що під час засідання у Ташкенті було прийнято рішення про розробку алгоритму дій для боротьби з Хізб ут-Тахрір аль-Іслямі. Генерал сказав, що усі держави-члени будуть працювати за цим алгоритмом.

За словами замдиректора ФСБ, при РАТС ШОС створена постійно діюча робоча група, і вона «методами роботи спецслужб займається виявленням цих осіб, створюється реєстр, відповідні бази даних по діям тієї або іншої території тих або інших осіб».

«Ар-Рая»: якщо країни ШОС складають більше 60 відсотків населення світу, тоді ми маємо право спитати: чи дійсно ісламська доктрина становить таку небезпеку, що усі ці держави мобілізують свої сили?! Ми не бачимо у Хізб ут-Тахрір великі армії, авіаносці чи військові бюджети у десятки або сотні мільярдів доларів. Чому тоді вони закликають до боротьби проти Хізба та його членів, єдиною зброєю яких є їх віра в Аллаха та їх рішучість жертвувати собою заради своєї релігії?

О мусульмани! Радійте! Ви бачите, як пригноблювачі невір’я зізнаються, що у них немає сил протистояти вашій акиді. Поспішайте працювати разом з Хізб ут-Тахрір, що надати допомогу цій релігії та встановити Праведний Халіфат за методом пророцтва. Тоді світло Ісламу осяє усе людство, що живе нині у пітьмі. Проте наблизився час світанку у затишку справедливості та милосердя Ісламу.

Газета «Ар-Рая»
11.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню