Несправедливість та страждання закінчаться, а залишиться лише відплата від Всевишнього Аллаха

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

В одній із останніх новин ЗМІ повідомляється:

«Великий гнів в Єгипті викликаний смертю єгипетської  студентки у Британії у результаті звірського нападу з боку 10 дівчат. Міністерство імміграції підтвердило на сайті офіційного єгипетського телеканалу (14.03.2018) смерть студентки Марьям у лондонській лікарні внаслідок ран та побоїв з боку дівчат у місті Ноттінгем. Помічник міністра закордонних справ по консульським справам Халід Різк, коментуючи смерть колишнього міністра Абдуссалама, повідомив про смерть студентки-єгиптянки Марьям, яка вчилась у Лондоні по програмі посольства».

Не проходить і дня, що не почути або не стати свідком несамовитої трагедії, що відбувається з мусульманами з вини ворогів!

Це не перший і не самий жахливий злочин, скоєний на адресу мусульман у західних країнах. Вже немає рахунку жорстоким, а інколи — і непокараним злочинам. Відбуваються вбивства мусульман, підпали мечетей, загрози життям, засобам до існуванню та ритуалам їх релігії, і усе це робиться лише тому, що вони мусульмани. Помилково думати, що подібні злочини відносяться до окремих поодиноких випадків. У цілому, ідейна та культурна система суспільства на Заході ґрунтується не релігії або моралі, а на варварстві, винятковому користолюбстві та звірські жорстокості, що позбавило західних жителів гуманності та моральності.

Система, заснована на західній культурі та цивілізації, породила винищення цілих народів, а не просто поодинокі випадки вбивств.

Ми добре пам’ятаємо із історії Європи як варварство, що чинилось у європейських країнах, так і огидні злочини в Америці у відношенні корінного народу — індейців, а також звірства та поневолення в Африці.

Шарль де Монтеск’є,французький письменник, правовід, філософ і автор праці «Про дух законів», пише:

«Якщо б мені довелось захищати право, у силу якого ми зробили негрів рабами, то я сказав би наступне. Народи Європи, винищивши народи Америки, були вимушені обертати у рабство народи Африки, щоб примусити їх розчищати широкі землі Америки. Люди, про яких йде мова, чорні від голови до п’ят, і ніс у них до такої міри приплюснутий, що жаліти їх майже неможливо. Неможна уявити собі,щоб Бог — істота дуже мудра — вклав душу, і при тому хорошу, у зовсім чорне тіло».

Це визнання ганьбить та викриває не лише Монтеск’є, але й розкриває істинну сутність західної цивілізації. Правовід виправдовує винищення індейців в Америці, а потім вбачає користь у поневоленні чорношкірих, щоб обробляти американські землі просто тому, що шкіра цього «містера» — біла! Довести суспільство до такої деградації — це найбільш низьке, що можна зробити.

Режими у мусульманських країнах є живим свідченням відмови від релігії Аллаха та мусульман. Поруч з замахуваннями на життя та честь мусульман ці режими не поворухнуть і пальцем, щоб надати підтримку цим мусульманам. Мусульмани та усе, що їм належить, стали трофеями для кожного бажаючого.

На додаток до цього, на протязі багатьох десятиріч у країнах, заснованих на комунізмі та пригнобленнях, на мусульманах практикуються різноманітного роду репресії. Мусульман намагаються позбавити можливості сповідувати їх релігію та робити свої обряди, як і віддалити їх від усього, що пов’язано з Ісламом.

Ненависть Росії до Ісламу та мусульманам має глибоке коріння. Ми пам’ятаємо багатовікові війни Росії проти мусульман Чечні. Аж по сьогоднішній день Російська Федерація арештовує, кидає у в’язниці та вбиває людей за підозрою у причетності до якої-небудь політичної діяльності  по відродженню мусульман. Таким же чином з кожним днем зростає практика жорстокості по відношенню до партії Хізб ут-Тахрір та її членам згідно з рішенням Верховного суду Російської Федерації від 2003 року.

Згідно цьому рішенню Верховного суду Хізб ут-Тахрір віднесений до списку терористичних організацій. Цей документ послужив спусковим гачком для запуску репресивної політичної машини. Не самим останнім прикладом є арешт дружини засудженого до 12 рокам члена Хізб ут-Тахрір Іси Рахімова — Джаннат Беспалової, яка,прийнявши Іслам, вдалася до діяльності по поширенню Ісламу раз з Хізб ут-Тахрір. Джаннат Беспалова опинилася під вартою у місці, відведеному для вбивць та злочинців 24.11.2017, а потім, 02.01.2018, було прийнято рішення продовжити строк її затримання до 16.03.2018.

Мусульманські правителі співпрацюють з безбожним Заходом, щоб спробувати знищити усе, що пов’язано з Ісламом та відродженням мусульман. Вони залишили напризволяще долі цю сестру та усіх пригноблених у мусульманських та західних країнах, а також зрадили численні армії у мусульманських країнах, які замість того, щоб захищати мусульманські території  та їх жителів, віддані на підкорення ворогам, щоб вбивати та страчувати рабів Аллаха!

Випробування на шляху несучих заклик, воістину, великі. Проте вони пам’ятають, що Аллах — з ними, а їх діяльність — це спадщина пророків. Вони несуть заклик за повелінням Аллаха заради досягнення великої мети, яка полягає в у твердженні релігії Аллаха на землі.

Ми спостерігаємо картину того, що у Тунісі мусульмани вітають французів та інших представників Заходу, які почали хазяйнувати тут, видавати накази та заборони, як і арештовувати дівчат за те, що вони виходять зі стягом Посланця Аллаха ﷺ і закликають до честі та гідності під затишком релігії Аллаха.

Втіхою служить велика відплата у Судний День, обіцяне Всевишнім Аллахом Своїм віруючим рабам, а також те, що результатом усіх цих зусиль буде Халіфат та безпека у рамках єдиної держави. Ми чекаємо, коли Імам мусульман об’єднає Умму та утвердить Шаріат Всевишнього Аллаха.

يُرِيدُونَ أَن يُطۡفِ‍ُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفۡوَٰهِهِمۡ وَيَأۡبَى ٱللَّهُ إِلَّآ أَن يُتِمَّ نُورَهُۥ وَلَوۡ كَرِهَ ٱلۡكَٰفِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Проте Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим» (9:32).


Газета «Ар-Рая»
Ролан Ібрагім, Шам

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню