Наша кров буде проливатись доти, доки мусульманські армії не завадять цьому

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У четвер 26.04.2018 на сайті «Aljazeera» була опублікована новина:

«Тіло палестинського інженера Фаді аль-Батша, вбитого у Малайзії, прибило у сектор Газа у четвер, де йому надали офіційної та народної зустрічі оказали, щоб потім предати його землі. У свою чергу, Ісламський рух опору «ХАМАС» пообіцяв помститись за нього.

35-річний аль-Батш, інженер-енергетик, був застрелений у суботу 21.04.2018 у столиці Малайзії Куала-Лумпуре двома невідомими, коли направлявся на ранкову  молитву у мечеть. Його родина та палестинські угрупування звинуватили у його вбивстві «Моссад».

Під час поховання аль-Батша із Великої Мечеті Умара у Джебалії голова політбюро «ХАМАС» Ісмаїл Ханія пообіцяв відрізати те, що він назвав «злочинними руками», які вбили аль-Батша, де б вони не знаходились.

Заступник голови політбюро «ХАМАС» Халіль аль-Хайя сказав у своєму виступі під час зустрічі тіла шахіда на контрольно-пропускному пункту у Рафаху: «Вбивця Фаді не уникне покарання», — і додав: «Окупант дорого заплатить, а день розрахунку неодмінно прийде»».

«Ар-Рая»: ми виражаємо свої жалкування родині Фаді аль-Батша та просимо Аллаха наділити терпінням, розрадою, силою та стійкістю перед обличчям цього випробування. Також просимо Аллаха прийняти усе його благі діяння та відшкодувати у Судний день.

Якщо «Моссад» стоїть за цим жахливим злочином, то ми знов повертаємось до палестинської проблеми.

«Моссад» існує через існування на землях Палестини єврейського утворення, яке було створено підлою змовою Британії. У справжній час єврейське утворення знаходиться під серйозною охороною колоніальних держав та їх злочинних інститутів на чолі з Америкою та Організацією Об’єднаних Націй. Це є основою палестинської проблеми, тобто це — ісламська земля, яку євреї відняли силою, щоб створити своє потворне утворення. Таким чином, доки єврейське утворення не буде викоренено, «Моссад» продовжить існувати, а його злочини проти мусульман, особливопалестинського народу, будуть тривати.

Тому Палестина повинна бути звільнена джихадом мусульманських армій на шляху Аллаха. Лише таким чином єврейське утворення буде викоренено,а Палестина очиститься від їх бруду. Будь-які інші промови про помсту за шахідів — це порожні слова. Буд-яке звернення не до мусульманських армій для звільнення Палестини відхиляє від правильного шляху, чому треба запобігти, або викликає підозри, від чого треба застерегти.


Газета «Ар-Рая»
02.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню