Зробіть знов Рамадан місяцем перемог, встановивши Праведний Халіфат за методом пророцтва

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Усунення тяжкої шкоди, що завдається Уммі невірними, не станеться лише за допомогою звернення до Аллаху з молитвою та постом.

Поруч з молитвою і постом ви повинні вести діяльність для застосування релігії Всевишнього Аллаха на землі і закріплення її головування в усіх сферах життя за допомогою створення держави Халіфат. Цим шляхом знов повернуться перемоги у місяць Рамадан. Діяльність по усуненню нинішніх порочних режимів та створенню Халіфату є не лише питанням життя та смерті, але є і фардом, покладеним Аллахом на мусульман. Невиконання мусульманами цього зобов’язання та мовчання щодо злочинів правителів погрішить їх положення у цьому світі, а також накликає покарання Аллаха у Наступному житті. Повідомляється, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ لَا يُعَذِّبُ الْعَامَّةَ بِعَمَلِ الْخَاصَّةِ حَتَّى يَرَوْا الْمُنْكَرَ بَيْنَ ظَهْرَانَيْهِمْ وَهُمْ قَادِرُونَ عَلَى أَنْ يُنْكِرُوهُ فَلَا يُنْكِرُوهُ فَإِذَا فَعَلُوا ذَلِكَ عَذَّبَ اللَّهُ الْخَاصَّةَ وَالْعَامَّةَ

«Воістину, Всемогутній Аллах не карає усіх за вчинки окремих людей доти, доки вони не побачать засуджуване у своєму оточенні і, маючи можливість засуджувати, не зроблять цього. І якщо вони допустять це, то Аллах покарає і окремих осіб, і суспільство» (Ахмад, Ібн Абу Шайба, Тахаві).

О мусульмани! Всемогутній Аллах повелів вам бути єдиною Уммою, щоб у вас була одна держава — Халіфат за методом пророцтва — і щоб ваше положення було таким, як його описав Посланець Аллаха ﷺ:

الْمُسْلِمُونَ تَتَكَافَأُ دِمَاؤُهُمْ يَسْعَى بِذِمَّتِهِمْ أَدْنَاهُمْ وَيُجِيرُ عَلَيْهِمْ أَقْصَاهُمْ وَهُمْ يَدٌ عَلَى مَنْ سِوَاهُمْ

«Життя правовірних рівні. Від їх імені найжалюгідніший із них може гарантувати безпеку і найвіддаленіший — надати покровительство. Вони єдині у боротьбі зі своїми супротивниками» (Абу Даудом).

Це — наказ Аллаха вам. Хіба ви станете ослухатись Його та підкорятись тим, хто прагне зберегти кордони між вашими країнами та розколоти вашу єдність під гаслами, які суперечать вашій релігії? Хіба ви станете ослухатись Посланця  ﷺ, який застерігав вас від будь-якого прояву невігластва, сказавши:

وَمَنْ دَعَا دَعْوَى الْجَاهِلِيَّةِ فَهُوَ جُثَاءُ جَهَنَّمَ. قَالَ رَجُلٌ: يَا رَسُولَ اللَّهِ، وَإِنْ صَامَ وَصَلَّى؟ قَالَ: نَعَمْ. وَإِنْ صَامَ وَصَلَّى، وَلَكِنْ تَسَمَّوْا بِاسْمِ اللَّهِ الَّذِي سَمَّاكُمْ عِبَادَ اللَّهِ الْمُسْلِمِينَ الْمُؤْمِنِينَ

«Хто закликав до невігласних домагань той прихилив коліна Пеклу». Тут його спитав якийсь чоловік: «О, Посланець Аллаха! Навіть якщо він буде тримати пост та вистоювати молитву?». Пророк ﷺ відповів: «Так, навіть якщо він буде тримати пост та вистоювати молитву. І тому називайте себе тим іменем, яким назвав вас Аллах — покірними (мусульманами) та віруючими (мумінами) рабами Аллаха» (Ахмад).

О, мусульмани! Покажіть Аллаху свої хороші вчинки. Допоможіть Його релігії те Аллаху. Допоможіть Його релігії, дотримуючись Його повелінь, і Він допоможе вам. Будьте покірні Йому, і Він захистить вас віт болісних покарань.

O, мусульмани! Оскільки ми прагнемо у цьому місяці бути ближче до Всемогутнього Аллаха, згадати наших праведних пращурів, які багато старались у цей благословенний місяць, щоб добитись перемог у боротьбі з ворогами Ісламу. У затишку ісламського правління в Ісламській Державі та під списами її армії мусульмани, які не боялись ніяких докорів, досягли великих перемог над своїми ворогами навіть у ті часи, коли їх ворог перевищував їх чисельністю та оснащенням. Мусульмани перемогли многобожників у битві при Бадрі, завоювали Мекку, звільнили мечеть аль-Акса від хрестоносців та отримали перемогу над монгольськими загарбниками.

Ісламські армії за допомогою своїх політичних та військових керівників отримали можливість одержати перемогу над ворогом. Причиною усьому цьому послужила стійкість в істині та відсутність страху перед ким-небудь, окрім Аллаха. У цей Рамадан перед нами два вибори: або підкоритись тому, що роблять з нами правителі-зрадники, і заслужити гнів Аллаха у цьому та Майбутньому житті, або працювати усіма своїми силами для позбавлення від них за допомогою встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва і для подальшого повернення до нашого славетного минулого як кращої та найбільш сильної Умми. О, мусульмани! Скористайтесь благословенним місяцем Рамадан, і нехай Аллах помилує вас.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню