Відновлення арабської сторінки Інтернет - форуму «Alokab»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Форум «Alokab» на протязі більше аніж півтора десятиріч був розумовим маяком, переповненим живими дискусіями, пов’язаними з реальністю Ісламської Умми та проблемами, з якими вона стикається, передбачаючи майбутні перспективи та плани на них та загострюючи мотивацію для відновлення ісламського образу життя.

Також форум займався проясненням ісламських ідей, руйнуючи та оскаржуючи світські ідеї і т.п. Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір повідомляє Ісламській Уммі про радісну звістку щодо відновлення роботи форуму, щоб і цей ресурс як і раніше наближався до своєї мети разом з іншими — медіафорумом «Naqed», інформаційними офісами Хізб ут-Тахрір, іншими сайтами та сторінками партії, особливо на тлі підсиленої атаки на сайти та сторінки, які стали метою глобальних кампаній по закриттю та відключенню ресурсів Хізба.

Реєстрація на форумі відкрита. Нехай Аллах зробить вашу участь у форумі благом, зробить вас щирими у цій діяльності, допоможе нам та направить нас до того, чим Він задоволений.

https://www.alokab.com

http://naqed.info/forums/


Огляд новин «Ар-Рая»
06.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню