Чи не настав час мусульманським військовим літакам виконати свою місію у наданні допомоги мусульманам?

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу 02.06.2018 на сайті «Alkhaleej» було опубліковано наступне:

«Марокко направило у сектор Газа гуманітарну допомогу, яка складається із продовольства, медикаментів та медичних атрибутів. За даними марокканського уряду у Палестині, допомога відправлена у вівторок із аеропорту імені Мухаммада V у Касабланці під егідою короля Мухаммада VI. Серед іншого було відправлено 25 тонн медикаментів та медичних атрибутів для польового шпиталю, який буде побудований у Газі.

У лікарні, яка дозволить проводити операції, будуть працювати 97 людей, у тому числі 13 лікарів та 21 медсестра. Продовольча допомога, направлена у регіон, буде розподілена фондом солідарності «Мухаммад V» («Maannews»).

«Ар-Рая»: коли справа стосується пригноблення мусульман і коли треба покінчити з їх революцією проти тиранів, тоді військові літаки виконують  свою роль у кращому виді — бомбардують, знищують, вбивають, і нічого їх не хвилює. Проте коли справа стосується підтримки мусульман, ці літаки стають не більше аніж машинами швидкої допомоги, а не засобом перекинення солдатів та припасів на передову, щоб знищити зміцнення ворожих солдатів. Цим самим правителі мусульман вводять в оману свої армії відносно необхідного виду допомоги пригнобленим мусульманам. Марокканська та інші армії мусульман повинні зупинити вбивство жителів Гази, захистити їх та помститися сіоністам, які нападають на них, а не обмежуватись лікуванням поранених.

Хто володіє арміями та зброєю, той не може обмежуватись наданням медичної допомоги. Він повинен вибивати клин клином, його літаки повинні нести ракети та снаряди та бомбардувати єврейське утворення, щоб повністю покінчити з ним. Лише так буде надана допомога Газі, аль-Кудсу та усім благословенним землям Палестини. Решта усього іншого — це пил у вічі.

Огляд новин «Ар-Рая»
06.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню