Чи можна єменську проблему доручити американським та англійським хрестоносцям?

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу 02.06.2018 на сайті «Alarabiya» була опублікована новина:

«Спеціальний посланець ООН в Ємені Мартін Гріффіт прибув до Сани у межах свого нового туру, який розпочався минулого четверга з зустрічі з президентом АбдРаббо Мансуром Хаді та низкою членів його кабінету.

Згідно політичним джерелам в Ємені, Гріффіт також зустрінеться з декількома лідерами ополченців - хоусітів та посадовими особами їх невизнаного уряду, щоб обговорити механізми відновлення переговорів про політичне врегулювання у межах бачення, яке посланець ООН планує представити Раді Безпеки 7 червня.

Серед важливих питань, які хоче обговорити посланець ООН, — збереження міста та порту Ходейда від військових зіткнень та схилення хоусітів до виходу із міста та передачі його під контроль міжнародних спостерігачів.

Візит міжнародного посланця відбувається через те, що місцеві єменські джерела заявили, що ополченці не дозволяють громадянським особам, бажаючим покинути Ходейду, піти, викликає побоювання з приводу використання людей у якості щита та з приводу розташування важкої техніки до півночі від міста.

За даними польових джерел в Арабських об’єднаних силах наблизився час для штурму міста, і очікується, що він буде швидким та легким і буде проходити з декількох сторін при підтримці з повітря та моря.

Окрім того, корабель ООН у найближчий час почне евакуацію низки співробітників міжнародних та рятувальних організацій із провінції Ходейда на захід країни.

Джерело у порту Ходейди повідомило російському інформаційному агентству «Sputnik», що у зв’язку з підсиленням бойових дій між єменською армією та ополченнями хоусітів у прибережній провінції пароплав Міжнародної організації по міграції (МОМ) покине порт Ходейди зі усіма співробітниками  міжнародних організацій та їх родинами, відпливши в одну із сусідніх країн».

«Ар-Рая»: так проблема жителів Ємену була доручена американським та англійським хрестоносцям, які будуть приймати рішення, керуючись своїми інтересами, що зіштовхуються, згідно зі своєю світською капіталістичною ідеологією, яка усуває релігію із життя, уряду та держави. Вони відкрито ведуть боротьбу проти акиди жителів Ємену, які колись були ансарами Ісламу, захисниками та несучими релігію Аллаха усьому світу шляхом давату та джихаду. Хіба народ Ємену не повинен повернутись на цей шлях?!

Політичний вплив Англії та Америки в Ємені буде відрізано лише після того, як народ віри та мудрості відповість на заклик:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

І лише після того, як він приєднається до роботи по встановленню Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Огляд новин «Ар-Рая»
06.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню